Red Ice: Reportage om kvinnliga åsiktsbrottslingar

ÅSIKTSBROTT. Red Ice TV tittar närmare på de senaste händelerna där europeiska kvinnor har blivit censurerade och angripna av systemet på grund av deras åsikter.

Europeiska kvinnor med kritiska röster är under angrepp i den västerländska ”liberala demokratin”. Lana Lokteff från Red Ice TV undersöker några av de senaste händelserna där kvinnor blivit censurerade, undertryckta och till och med fängslade för sina åsikter.

Bland andra nämns 88-åriga Ursula Haverbeck-Wetzel, som är en tysk kvinna som är känd för att ha vägrat acceptera Tysklands åsiktslagar.

I oktober förra året dömdes hon till sex månaders fängelse efter att hon i TV ifrågasatte den så kallade Förintelsen, där det påstås att sex miljoner judar systematiskt ska ha gasats ihjäl av Tysklands nationalsocialistiska regim. Bland annat sa Haverbeck att ”förintelsen” är ”den största och mest långlivade lögnen i historien”. Detta var Haverbecks åttonde dom gällande ”förintelseförnekelse”.

Red Ice TV är en alternativ TV-och radiokanal som täcker politiska och sociala händelser ur ett pro-europeiskt perspektiv.

Se klippet nedanför:

Källa:
Red Ice: Reportasje om kvinnelige tankekriminelle

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

och glöm inte alla dessa kvinnor som efter överfall av rasfrämmande individer blev dömda när de chockade uttryckte sig ”rasistisk” med nedsättande (läs sanningar ) ord.