Red Ice försvarar runorna och Nordiska motståndsrörelsen

RED ICE. ”En attack på vår kultur och vårt ursprung”, så beskriver Henrik Palmgren regeringens försök att förbjuda nordiska symboler.

I en video från Red Ice tar Henrik Palmgren upp regimens försök att förbjuda runor och andra urnordiska symboler. Utredningen har initierats av justitieminister Morgan Johansson (S), men bakgrunden är att judisk makt-organisationen World Jewish Congress krävde ett symbolförbud 2017 under ett besök med just Johansson.

Henrik Palmgren tar nu upp frågan i en video för internationell publik. Han förklarar syftet med denna drakoniska lagstiftning och vilka som driver frågan. När Palmgren berättar för sina tittare att Morgan Johansson är ”minster of justice” bryter han spontant ut i skratt.

Palmgren menar att regimens försök att förbjuda urnordiska symboler är en attack både religionsfriheten och på vår kultur och vårt ursprung. Han menar även att de som ifrågasätter Nordiska motståndsrörelsens rätt till Tyr-runan är ”cucked”.

— Det spelar ingen roll vem som använder Tyr-runan. Nordiska motståndsrörelsen har rätt att använda symbolen, den är till för alla oss av nordisk och europeisk härkomst, konstaterar Palmgren.

Palmgren riktar sig också till alla som relativiserar regimens attack på runorna med argument som att det bara är Nordiska motståndsrörelsen som kommer att drabbas av det. Snarare kommer ett runförbud att skapa incitament för att förbjuda fler runor och lagföra nordbor som använt sig av runor i andra sammanhang än ”nazistiska”, menar Palmgren.

Videon kom upp för några timmar sedan och har redan över 11 000 tittare och över tusen kommentarer. I kommentarerna är många bestörta över den svenska regimens försök att radera svensk och nordisk historia.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Larsson
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

De där lakejerna är styrda av sjuka krafter.. När blir det uppenbart nog för att folket ska resa sig?

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan
Reply to  Larsson

Redan det mest långlivade, och kanske också mest framgångsrika statsbildningen i historien, det romerska imperiet, visste att den breda massan av befolkningen håller sig på mattan om de får ”bröd och skådespel”. Så den breda massan kommer inte ansluta sig i första taget. Men det är FRÅN eller UR den breda massan som tillräckligt många fanatiska revolutionärer måste hämtas för att en revolution ska bli möjlig. Ideologi (nationalsocialism) och struktur (Nordiska motståndsrörelsen) för denna revolution finns redan i sin linda… Detta vet JUDE-makten. Och därför förtrycker dom oss så mycket och hårt de kan. När tillräckligt många vita män och… Läs mer »

Ulfrik
Nybörjare
Ulfrik
1 år sedan

Jag hoppas att förbudet går igenom.

Freke
Nybörjare
Freke
1 år sedan

Morgan Johansson, betongsossen, kan ju inte vara riktigt klok som vill förbjuda våra förfäders skriftspråk. Sverige är nu en totalitär åsiktsdiktatur.
Och PK-folket har fräckheten att kalla Ungern för åsiktsförtryck!
Sosse-Sverige är lika totalitär som Islam-stater.

Freke
Nybörjare
Freke
1 år sedan
Samuel
Nybörjare
Samuel
1 år sedan

Allt som motsätter sig (((dem))), ska förstöras, censureras, tas bort, elimineras…