Reaktioner på reklam som visar norska kvinnor

ABSURDISTAN. En norsk reklam med norska kvinnor har enligt lögnpressen skapat ”starka reaktioner” på sociala medier.

Det var när klädeskedjan Cubus laddade upp en på bild på Instagram som en del av en reklamkampanj för deras nya jeanskollektion som det dök upp anti-vita kommentarer. Reklambilden, som visar sex blonda kvinnor i olika jeans, hånades bland annat för kvinnornas nordiska utseende samt kritiserade för att inte ha någon ”mångfald”.

I en av kommentarerna skriver en Instagram-användare att hennes dotter ”är så less på att bara se etniska norska flickor med blondt hår och blåa ögon” medan en annan skriver ”I’m so fucking tired of this shit. Kritvitt och zero mångfald much!”

En person som instämmer i kritiken är lokalpolitikern för KrF i Kristiansand, Tove Welle Haugland. Hon menar bland annat att Cubus borde ”ha tänkt sig om” innan de använder sig av uteslutande norska flickor i en norsk reklam och att reklamer med bara en typ av ras och en typ av människor är förkastligt. Till nättidning KRSby säger hon:

— Jag önskar ett inkluderande samhälle och där menar jag också att marknaden har ett ansvar. Som ett så pass stort modehus borde de visa mångfald och framförallt eftersom de når ut till alla unga i Norge.

Klädeskedjan Cubus valde, inte helt överraskande nog, att lägga sig helt platt för kritiken istället för att stå upp för de norska kvinnorna. I ett mejl till KRSby skriver Cubus informationschef, Julie Bragli Eckhardt, att de är självkritiska för att de har ”för lite mångfald” i ”sin kommunikation”

Moderedaktören för magasinet Det Nye, Bahare Viken, menar att klädeskedjan borde ta lärdom av händelsen.

— Jag tror och hoppas på att ingen med flit frånsäger sig detta ansvar med att inkludera mångfalden i samhället men det är samtidigt synd att detta fortfarande inte är en självklarhet år 2018.

I artikeln hävdas det att många på sociala medier har reagerat negativt på reklamen men tittar man närmare på kommentarerna på Instagram så är det ett stort antal människor som faktiskt sätter ett värde på de norska kvinnorna. Det samma gäller i kommentarsfältet till artikeln där merparten visar missnöje mot den anti-vita dubbelmoralen och den politiska korrektheten som råder i Norge idag.

Källor:
Reagerer på reklame som viser norske kvinner
Flere reagerer på Cubus’ nye reklame: – Helt utrolig at de ikke tenker seg om

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

22
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
14 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
LingonetKlausPålästKarl-Путин AGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Och vad är problemet med den här reklamen?
Den är ju fi från mångkultur och underbar. Allt om ”starka reaktioner” är patetiskt.

Olle
Medlem

Härligt! Söta nordiska kvinnor, har svårt att se problemet i detta….

Lotta
Medlem

Blir glad på riktigt när man ’för en gångs skull’ visar reklam med endast vita – vi bor ju i norra Europa där vi faktiskt ÄR vita!

Lingonet
Medlem

Om de är så less på att se vita norska kvinnor står de dem fritt att flytta till afrika, där finns gott om plats, ont om vita norskor därav den galna strömmen av kåta negrer över medelhavet, afrika är den på naturtillgångar rikaste kontinenten, och det finns massor av negerkukar att stoppa i mun när de babblar för mycket.

Tors Spjut
Medlem

Man blir ju bara trött..

Grottbjörnen
Medlem

norskor är snyggare än negresser och thaihoror, vad säger man?
Fattar inte de män som tänder på asiater för övrigt,de måste va bögpedofiler, riktigt äckligt, nej nordiska fruntimmer ska det va i alla lägen!

Lingonet
Medlem

Nordiska kvinnor vill inte ha mesiga vita män, hjärntvättade av feminismen! De vill ha naturliga karlar, starka, och de vita är redan upptagna, tjejer har tendens att falla för samma kille.
Återstår för de övriga betahannar att leta sambo annorstädes, ex thailand.
Hellre 100 000 thailändskor än 10 000 ensamkommande pyromaner, att de våldtar är ingen nyhet, de vita tjejerna och deras föräldrar har faktiskt röstat hit dem själva.

Lingonet
Medlem

En som kände sig träffad tummade ner, en omegahanne? Eller vill inte ens asylsökande fulhudingar ha dig?
Runka vidare!

Påläst
Medlem

Så det är bättre med 10 gånger fler rasfrämlingar som rasblandar utan att göra något större väsen av sig? Bättre att ta hit de värsta så att skitsamhället går under så fort som möjligt.

Lingonet
Medlem

Hellre Thailändska/filipinska tjejer än araber negrer och andra våldsverkare!
De gör inte större väsen av sig än att de jobbar hårt, bidrar till samhällsutvecklingen, och påminner om oss i sitt sociala beteende, de är väldigt bra tillskott till de vita generna i små doser (studier visar att samhällen behöver lite nytt blod för att stärkas)!
Håller med dig om skitsamhällets förfall, rätt åt svenne banan att oförberedd och välkomnande ta emot det, VI ser det i förväg och slår tillbaka.
Svenne tröstar sina barn med att fulingarna hade det taskigt hemma.

Klaus
Medlem

Inga kultur- och rasfrämlingar alls!

Påläst
Medlem

Föredrar du 10 gånger fler rasfrämlingar som rasblandar utan att göra något större väsen av sig? Bättre att ta hit de värsta så att skitsamhället går under så fort som möjligt.

Lingonet
Medlem

Ut å elda med dig då! Kör eppa våldtäkter med din defaitist!

Grottbjörnen
Medlem

jag förstår hur du menar, och visst, asiater tillför väl oftast samhället nånting och de vet hur man uppför sig i ett civiliserat samhälle, men helst av allt vill jag inte ha hit nån av dom.
angående mesiga män, ja det är en del av ((planen)) också om du frågar mig, de hjärntvättar oss så att gnistan mellan vita män och kvinnor ska försvinna, männen ska bete sig som fjollor, som tur är så har man lite äldre föräldrar än många i min generation så har aldrig fått den där fjolluppfostran många unga män har

Lingonet
Medlem

Det är MIN åsikt om asiater (inte alla, koreaner och kineser är ena dryga jävla rasister :) ),så jag kan ha fel ang. blodförnyelsen i liten skala.

Grottbjörnen
Medlem

ska man se det ur ett världsperspektiv så är det ju inte rätt att importera kvinnor till Sverige heller eftersom det tär på deras ras om deras kvinnor ska komma hit, vad händer då med de asiatiska männen? angående att samhällen behöver lite nytt blod ibland så kan det ju likagärna komma från andra delar av europa isåfall som är mer lika oss, man måste ju inte vända sig till Asien för gener, även om både vi och asiaterna är delvis neanderthalare och därför har större hjärna än tex. semiter och negrer, därför är nog asiater och vita kompatibla och… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Frågan är kanske HUR mycket den genetiska koden försämras genom avel med asiater i jämförelse med massinvandringen och dess följder.
DNA koden tappar information vid varje generationsväxling så det folk som förökar sig fortast blir tidigare genetiskt sämre i förhållande till
de som tar det lungt.
Kamikatzenazister :) ?

Grottbjörnen
Medlem

för att inte nämna kusingifte som är vanligt i mellanöstern och ((andra stammar)) det förstör DNA-koden för all framtid, även om de skaffar barn men nångon de inte är släkt med så är deras DNA skadad

Karl-Путин A
Medlem

Araber och negrer kan göra reklam för sina plagg; burkor och allehanda fula hucklen, så gör vi människor reklam för våra vita kläder. Total rättvisa ända fram till återvandringen och sen kommer inga ”debatter” av det här slaget att uppstå.

Lingonet
Medlem

Medan judarna gör reklam för ”burkor och allehanda fula hucklen” och vi människor tittar på.
Fortsätter total orättvisa i MINST 4 år till, UTAN åtevandring och sd väljarna kan jubla åt jimmie i pervotågen, det enda han kommer åstadkomma framöver.
Det har han lovat: INGEN ska behöva åka hem och ALLA kan bli svenskar.
Vi fortsätter slippa debatter med SDare, de återgår till de tidigare monologerna med SDarnas fåniga, glasartade blickar riktade mot sin gud åkesson.
Idioter!

Klaus
Medlem

Vilka fantastiska vackra flickor! Det norska folket kan vara stolt. Ingen blygsamhet!
Och mycket vackra Cubus kläder.
Vilka avundsjuka och svartsjuka primitiva människor som klagar! Mångkultur-idioter, parasiter, feminister, Talmud-judar, ras- och kulturfrämlingar. Grorge Soros måste se den vettiga reklamen, jag hoppas han får hjärtinfarkt. Merkel skulle bli rasande.

Grottbjörnen
Medlem

ja han måste dö snart, han ser ju ut som en gammal mumie redan, han är säkert en ”odöd” också som nån galen judisk vetenskapsman har skapat, han är ett ”lich” tror jag