Rättsosäkerheten kring HMF-lagen fortsätter att eskalera

Av ,
Chefredaktör
58

KOMMENTAR. Nordfronts chefredaktör kommenterar här hur polis och rättsväsende den senaste tiden återigen vill flytta gränserna för vad som är olagligt enligt lagen om hets mot folkgrupp.

Förra veckan hotade polischef Erik Nord med att polisen har för avsikt att sabotera Nordiska motståndsrörelsens demonstration den 30 september om den estetiskt sett påminner för mycket om demonstrationer i Tredje riket. Lagen som demonstrationen då skulle kunna bryta mot är gummiparagrafen om hets mot folkgrupp.

Sedan tidigare är det etablerat att likhet inför lagen inte gäller när det kommer till hets mot folkgrupp. Som svensk lever du juridiskt farligt om du använder ordet ”neger” på fel sätt, men en invandrare som säger ”svennehora” behöver knappast oroa sig över HMF-lagen.

Vi vet också att ”tolkningsfakta” måste användas för att komma fram till vad som är olagligt respektive lagligt. Tidigare har tolkningarna främst kretsat kring saker som sagts och skrivits, men nu tas subjektiviteten till en helt ny nivå när man även ska analysera hur saker ser ut och hitta någon sorts gräns för vad lagen tillåter och vad som ska vara förbjudet.

Att den tyska hakkorsfanan är olaglig enligt HMF-lagen vet vi sedan tidigare och där rör det sig ändå om ett objektivt kriterium. Flaggan symboliserar Tredje riket och alla vet hur den ser ut, det finns ingen oklar gränsdragning och alla pålästa människor vet vad som gäller. Men det Nord talar om nu är någon form av ”samlad bedömning” där flera olika mindre detaljer, som i sig inte är olagliga, förvandlas till ett brott om de sammantaget förmedlar ”fel” helhetsintryck i polisens ögon.

Har man fel kläder eller går på fel sätt kan det vara brottsligt. Har du symboler som påminner om andra symboler och därför för tankarna till fel saker kan det också vara ett brott.

Då Nord talar om ”nationalsocialistiska symboler” som olagliga och svenska domstolar de senaste åren har dömt formuleringen ”leve nationalsocialismen” som olaglig kan man fråga sig om det svenska rättsväsendet i smyg har infört ett åsiktsförbud mot hela den nationalsocialistiska ideologin? Du får vara nationalsocialist så länge du inte visar det för andra (med hjälp av symboler) eller argumenterar för din ideologi (genom att på olika sätt hylla den)?

Idag väckte också en åklagare åtal mot Motståndsrörelsens ledare, Simon Lindberg, eftersom han förra året ropade ”Hell seger” och sträckte upp högerarmen med knuten näve i en hälsning till publiken efter ett tal. Även här görs en tolkning av ”helheten” från det svenska rättsväsendets sida. ”Hell seger” är en svensk formulering och det är egentligen inte samma sak som att säga ”Sieg heil”, även om fraserna betyder samma sak på två olika språk. Att hälsa med knuten näve påminner om den tyska ”heilningen”, men är ändå inte heller exakt samma sak. Hälsningen med knuten näve har också använts av bland andra ”black power”-rörelsen, varför det blir absurt och orättvist att kriminalisera hälsningen för vissa grupper.

Tess Asplund kommer antagligen inte att åtalas för hets mot folkgrupp trots att hon gjorde samma hälsning som Simon Lindberg nu åtalas för i anknytning till en nationalsocialistisk demonstration.

Både vad gäller den kommande demonstrationen och Lindbergs åtal kommer allt i slutänden att avgöras av godtyckliga tolkningar gjorda av människor som med största sannolikhet inte är sympatiskt inställda till nationalsocialismen. Det i sig bådar inte gott och är rättsosäkert.

Det största problemet är dock att ingen kommer att kunna ge oss en exakt lista på objektiva kriterier för vad som är lagligt respektive olagligt och i framtiden kan nya tolkningar göras som innebär att ännu fler saker kriminaliseras. Den här otydligheten och flexibiliteten i lagen innebär att folk antingen tvingas till överdriven självcensur eller riskerar att bryta mot lagen utan att veta om det.

HMF-lagen var orimlig redan från början men håller på att spåra ur bortom all kontroll nu. Tyvärr är det i princip inga andra än de direkt drabbade som protesterar mot detta, vilket visar att allt prat om yttrandefrihet från liberalt håll bara är tomma floskler.

Några få debattörer som Nils Funcke och Sakine Madon har vågat stå upp för Nordiska motståndsrörelsens rätt att demonstrera i Göteborg. Men det har varit ett reaktionärt försvar mot den liberala mittfåran som förespråkat olika grundlagsvidriga inskränkningar i vår mötesfrihet. Och ingen har ännu vågat säga något kritiskt om HMF-lagen samt hur polisen nu försöker göra mötesfriheten irrelevant genom att förbjuda oss från att använda våra symboler och uttala oss positivt om vår ideologi.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

58 Kommentarer till "Rättsosäkerheten kring HMF-lagen fortsätter att eskalera"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Goy no.2
Gäst
Nybörjare
Goy no.2

Vannsinnet fortsätter. Det är uppenbart att det nu inte finns något mellanting. Fullskaligt motstånd eller undergång.

Möt upp den 30 september..startskottet.

Skjerpings
Gäst
Nybörjare
Skjerpings

”The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

En neger kan aldrig bli åtalad för hets mot folk grupp eller bli kallad rasist! Bara vita.

lukas
Gäst
Nybörjare
lukas

Så är det ! Det är därför att negroida inte räknas som människor ! De ingår i djurriket , rätt o slätt ! Man kan inte döma ett djur !

LaLand2
Gäst
Nybörjare
LaLand2

Onödig kommentar… Afrikaner är människor och bör generellt respekteras, men hänvisas till sitt eget ”lebensraum”. Kom igen, onödigt att bekräfta bilden av omogen 90-tals skinhead. Vi vinner inte folkets hjärtan med sånt.

jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2

En neger blev faktiskt dömd för HMF när han gjorde en ironisk segerhälsning mot publiken i en badmingtonmatch eftersom han tyckte att de inte hejade tillräckligt mycket på honom och han ville ironisera över deras ”rasism”.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Ren Sovjetdiktatur – där fick man inte heller reda på vad man hade gjort sig skyldig till inför livstidsresan till gulagen.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_
Sverige är tyvärr en totalitär sovjetstat, där staten tar på sig rätten att avgöra vad man får eller inte får tycka. Det är OK att hata allt mellan himmel och jord – sådant som vita människor, kristna, heterosexuella (se ”heterohatets dag”) – och önska att alla medlemmar av dessa grupper dör. Men det är förbjudet att ha genuint avvikande åsikt, även fast denna inte nödvändigtvis innebär något hat. Sverige är i dag i mångt och mycket ett dårhus, särskilt på yttrandefrihetsområdet. Om ändå Sverige kunde ha haft det förbud mot ”viewpoint discrimination” de har i amerikansk rättspraxis – att alla… Läs mer »
Kalle i backen
Gäst
Nybörjare
Kalle i backen

eftersom ilska och hat är ett känslomässigt tillstånd så bör ju även andra känslotillstånd också bli olagliga såsom sorg t.ex. eller glädje.Om man får böta för varje tår vid begravningen kan ge många klirr i kassan.

Nationell akademiker
Gäst
Nybörjare
Nationell akademiker

Så kan man tycka om man har asperberger. I verkligheten där vi andra lever bör rimligen yttrandefriheten expanderars och vara total så länge det icke är frågan om förtal.

Jörgen Kromann
Gäst
Nybörjare
Jörgen Kromann
Min uppfattning är att dessa ”åtgärder” som nu är riktade mot Motståndsrörelsen i sin psykologiska förlängning blir kontraproduktiva för makthavarna. Allt fler tar reda på allt mer när det gäller kritik mot både invandringspolitik och samhällets karaktär så som det utvecklats sig. Den processen stoppas knappast av detta. Det finns därför de facto ett löjes skimmer över ett utvidgat politiskt ”reglemente” rörande olika kroppsrörelser eller vissa allmänna svenska ordval som förmodligen kommer att ge NMR en slags empatisk rent spel sympati pga denna sortens politisk förföljelse. De flesta ut folkdjupet anser med största säkerhet att man bör ha en öppen… Läs mer »
Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Klockrent av Martin Saxlind.

HMF-lagen är en anti-vit lag som syftar till att tysta vita människor och göra dem rädda att uttrycka sina åsikter.

JUDE-makten och deras lakejer inom Regering/Riksdag, media och rättsväsende kommer aldrig att kunna tysta oss.

Ni kommer att förlora det här kriget.

Sanningen kommer att segra till slut!

Hell seger!

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Man följer från systemets sida egentligen bara en rättstradition som introducerades i Sverige redan på 1950-talet. Uppsalafilosofin som ibland också kallas rättsnihilism. Lagar formuleras medvetet så att tolkningsutrymmet för systemet och dess tjänare blir maximalt. Att inte medborgarna vet exakt hur lagarna ska tolkas är en stor fördel för en stat som vill utöva psykologisk terror. Ungefär samma system som fanns i de forna kommunistländerna i öst.

Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik
Jag är på er sida men ni borde se varthän det barkar. Jag var med på 70-talet och det som händer med er nu är en spegelbild av vad som hände med den radikala vänstern då. Den verkligt radikala vänstern då var faktiskt ganska lika er och var emot den globala kapitalismen och faktiskt även inofficiellt emot det som nu kallas HBTG och liknande. Man ska alltså inte förväxla denna vänster med den liberala socialismen. Ni kommer alltså att förgöras precis som dem efter att ni pressats till att bli allt mer radikala och våldsamma. Ni kan inte heller välja… Läs mer »
Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Rurik, det är fel. Vänstern, ”68”, hade succé, de idioter kom till makten. Jag påstår att det var i Sverige (nästan) som i Tyskland. I Tyskland var det ”Die Grünen” med bl.a. juden h.c. Josef Fischer (som också hade kontakter till Bader-Meinhof ”Rote Armee Fraktion” RAF) och SPD, som kämpade hela tiden för invandring, Tyskland som invandringsland. CDU/CSU vek mera och mera och fick Stasi-IM ”Erika” som kansler.

Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik

68-vänstern var visserligen radikala men de flesta av dem köptes. De jag menar med den verkligt radikala vänstern var de som inte lät sig köpas. Självklart var inte heller de perfekta men i det stora hela hade de en äkta idealism som liknar er. Horst Mahler var exempelvis med i RAF.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

KPMLr och dess efterföljare KP?

Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik
De flesta av dem har också blivit köpta men Frank Baude visar nu vad de verkligen stod för. Att bli köpta är iu dessutom inget unikt för vänstern (((SD))). Men år 2050, när vänstern blivit idealistisk igen, så kommer det säkert någon som jag och säger att även högern var som er på 2010-talet; men då kommer de bara att säga att skulle de gamla korrupta SD:arna som nu sitter överallt i makten ha varit som oss. Det tror vi inte. Historien är cyklisk men de unga vägrar att se detta för de vill så gärna tro att de är… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare

@Rurik

Men där har du ju fel om man följer ditt resonemang, som säger att Motståndsrörelsen kommer förgöras, stämmer det du säger där så stämmer ju inte det du säger i detta inlägg, för vinner juden och ZOG, finns svenskar endast kvar som bespottad minoritet och ingen vänster kan då finnas eftersom alla rasfrämlingar är judeslavar under statsreligionen (se vilken väg vänstern gick i Iran) och svenskarna har fullt upp att överleva för dagen. Kampen står här och nu, utan vinst finns ingen morgondag.

Och vinner vi kommer det inte finnas några kommunister, för folk vet då bättre än att bli kommunister.

Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik
Dagens PK-vänster, som bara är ett redskap för makten, kommer med tiden att ta sig ur sina herrars koppel och bli idealistisk. Den blir då ett hot mot makten och kommer att förgöras med hjälp av en PK-höger som sedan kommer att frigöra sig och så vidare och så vidare. Medan vänstern och högern på detta sätt håller på och förgör varandra så fortsätter de giriga att fylla sin kassakista och utrota de moraliska vita. Men visst när de moraliska vita är borta så behöver de inte hålla på så här längre men jag tror inte att de blir en… Läs mer »
Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik

En rättelse: jag menar inte år 2015 utan år 2050. Jag har här då inte tagit dessa årtal bara ur en hatt utan det finns ett skäl till det men det skulle föra för långt att ta upp detta här.

Kan också passa på att bemöta ditt påstående att det inte finns någon plats för kommunister om motståndsrörelsen segrar. Jag skulle istället vilja säga att det inte finns någon plats för de som kan köpas men idealister finns det alltid plats för. Skippa vänster-högertänket för det blir din och dina barns död.

Allan
Medlem
Nybörjare
Det är ju inget vänster/högertänk, bara fakta, ingen av oss lär tillåta den andra åter få grepp, de gör ju det av desperation nu vilket inte minst speglas i den artikel under vilken vi kommenterar. Vi lär inte släppa fram dem heller, speciellt inte efter en seger som krävde all in, kommunism är folkförräderi i och med att det är en ideologi av judar och för judisk makt. Oavsett en felmarginal hos dig på 35 år så har du fel i alla fall i och med att någon idealism inte synts till hos vänstern bara mer av repression och konfrontation.… Läs mer »
Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik
Det finns ingen idealism hos dagens vänster men det fanns det inte heller hos fjanhögern på 70-talet. Dåtidens antikapitalistiska vänster var då ett betydligt större hot mot (((makten))) än dåtidens kapitastvurmande höger – högern på den tiden var (((maktens))) redskap på motsvarande sätt som vänstern är det nu. När det gäller den tidiga sovjetkommunismen så var den mycket riktigt (((maktens))) redskap men den var speciell. Den vanliga vänstern och högern är omväxlande för och emot (((makten))) med en i det närmaste matematisk precision. Det finns också maktjudar i ledande positioner både i högern och vänstern. jag vidhåller därför att man… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare
Nationalsocialismen är varken höger eller vänster, den är framåt. Och dagens höger i Sverige är kommunister i kostym. Dagens vänster är kommunister i strumpbyxor och kjol som tror de löser sina problem i huvudet med kirurgi i könsorganen. Men oavsett, varken höger eller vänster förmår bli mer än judelakejer, det enda som förmår ändra status quo med judevanstyre är nationalsocialism. Och som jag sade vinner inte vi så kommer varken höger eller vänster heller existera, för endast vita kan skapa och upprätthålla civilisation, därmed så kommer dina idealistiska kommunister inte existera 2050, för det är antingen hudingar som styr eller… Läs mer »
Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik

Alla generationer vill gärna tro att just de lever i den mest avgörande tiden och detta kan leda en fel. I ett större perpektiv så skulle jag säga att vi är på väg mot västerlandets undergång men det är knappast något som händer på bara några år. Att helt sluta att försöka förutsäga framtiden och tänka taktiskt är därför kontraproduktivt.

Allan
Medlem
Nybörjare
Det går ju inte önsketänka bort det faktum att vita är utsatta för utrotningskrig från juden, medelst dess svartimport som dess vapen. Det som sker nu har ju skett tidigare, vita fanns i bl.a. Egypten och Indien förr, vi finns inte kvar där idag. Så jag slutar inte förutsäga framtiden, jag förutsäger den utifrån empiri istället för från kaffesump. Detta är slutstriden vare sig man vill eller inte, men visst förklara du hur du tänker dig att det skall ändras när du redan initialt påstått att den enda oppositionen kommer förgöras, du kan ju inte både ha och äta kakan… Läs mer »
Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik
Ja, de vita har utrotats tidigare. Det är alltså så att historien upprepar sig. Det är alltså exakt det jag har försökt förklara hela tiden. Men du tycks vägra att vilja inse att historien kommer att upprepa sig även nu. De som har makten idag har tillgång till hur mycket pengar som helst och det är väldigt få som inte har ett pris. Att vara upprorisk och radikal är ofta bara något man gör för att man ska få ett högre pris. Jag tror dock ändå att rättvisan ska segra till slut men det kommer att krävas mycket mer och… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare

Men då kommer det ju inte finnas några idealistiska kommunister 2050 (raskriget kommer långt tidigare), och det är ju det jag sagt att de påståenden du gjort är oförenliga med varandra.

Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik
De vita är i klar majoritet fortfarande i de flesta Europeiska länder och vi kommer knappast att försvinna eller bli maktlösa på bara några årtionden. Det är dock illa nog om det tar några århundranden. De som har (((makten))) är inte heller ens intresserade av att det ska gå så fort för för dem är det vägen dit som är lönsam. När medeltiden 2.0 verkligen är här så finns det inte så mycket för dem att roffa längre. Du kan håna begreppet idealistisk kommunist hur mycket du vill men om man verkligen gör sig av med kapitalismen så förlorar (((makten)))… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare
Jasså, se bara hur snabbt nersmutsningen gått hittills. Svenskar är i minoritet i fertil eller yngre ålder (det som ränkas) redan tidigt nästa decennium. Det är bara att titta på gator och i skolor för att se vart det barkar. FN spådde ju i en nu censurerad prognos att Sverige är u-land redan 2030. Det visar ju att det inte dröjer så länge som du påstår, i alla fall inte här i Sverige. Kommunister har ju aldrig någonsin velat krossa makten, de har varit dess legosoldater var än kommunismen funnits. Så de enda kommunister som kommer bidra till avvecklandet av… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare

FYI: 2015 var i förfjol.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson
Ditåt det barkar är att för första gången sedan 1930-talet så växer en nationalsocialistisk rörelse fram på allvar i Sverige och Norden. Nordiska motståndsrörelsen går inte att jämföra med rödvinsvänstern från -68 eller någon annan sekteristiskt kommunistiskt rörelse, som oftast bestod av överklassungdomar. De flesta av dem är i dag borgerliga pensionärer. Vi är nationalsocialister, som tänker på hela vårt folk. Vi ska bygga en folkets gemenskap oberoende av klass (marxism) eller andra påhittade och falska strukturer som skiljer människorna åt. (t ex feminism). Försöker JUDE-makten att förtrycka oss och krossa oss (som man försöker med palestinierna i Palestina)kommer dom… Läs mer »
Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik

Jadu, Jag var visserligen inte med på 30-talet men det som hände med nationalsocialismen då är detsamma som hände med den radikala vänstern och som tyvärr mycket troligt kommer att hända med er snart. Förvisso blev undergången för nationalsocialismen något mer spektakulär än vad den blev för RAF men Trump kommer nog att göra undergången spektakulär för den radikala högern också.

Jag vill bara säga att om man inte ser vad man har framför sig så kan man inte göra något åt det.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Vad hände med vänstern? Vänstern regerar, och helt marxistiskt.

Rurik
Gäst
Nybörjare
Rurik

Se mina tidigare inlägg om du vill ha mitt svar på det.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Det kan vara bra att ta reda på ifall Stalinhälsningen är juridiskt legal eller ej. Ett mellanting mellan Hitler och Stalinhälsningen borde ju Trotskister med dödslistor ta illa upp av som ej är en folkgrupp och är Stalinhälsningen laglig så borde något som är väldigt nära Hitlerhälsningen och den romerska hälsningen kunna skyllas på Stalinhälsningen och antitrotskistiska syften. Lev Trotskij var ju en grov rashatande sadist och inte ”bara” psykopat. Han uttryckte grov antislavicism och att de som ej rashatade slaver var ”rasister” och ”efterblivna”. Det har förgiftat många olika rasers sinnen, idag är det särskilt i västvärlden, tyvärr allt… Läs mer »
Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Vita kristna är bara en liten minoritet, 6-7% av världens befolkning (och snabbt krympande), och kommer därmed bli ett slagträ med mindre inflytande.
Att vi har våra korrupta hjärndöda politiker och myndigheter och journalister m.m emot oss gör inte saken bättre.

jägarn
Gäst
Nybörjare
jägarn

Varför är svenska flaggan gul och blå ?? Därför polisen har gett sig fan på att slå Nmr medlemmar till samma färg !! Eller har jag fel ?? Om det är så ska vi slå tillbaka men då blir det , gult ,grönt,rött,blått,lila, ungefär så snuten liknar prideflaggan !!

Leif
Gäst
Nybörjare
Leif

Wannabeexperterna talar haha

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Erik Mord är en vidrig folkförrädare. Finspång nästa.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

I Sverige ska man tro på Kalegri planen som Rotshild gladeligen backat upp ekonomiskt. Då har man rätt värdegrund. Som dom som har den, inte kan definiera. Den betyder import av låginteligena individer som skall förstör Europa. Det är knappast någon diskussion om, om dom har lyckats. Fängelserna är till 80% fylda med utlänningar, det skjuts för fullt och shorim lägger ner 14 våltäckts utredningar per dag. Straff får den som protesterar mot kalegri planen.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Om de flyttar gränsen till att räkna in boer i HMF (vilket de givetvis absolut inte har som avsikt) och inte det som de egentligen har i avsikt så hade det varit ok trots att hela HMF lagen måste rivas upp och en massa annat ställas till rätta.

polisens information tjänst
Gäst
Nybörjare
polisens information tjänst

Var det Australien som av skaffa HMF för att den inskänkte yttrande friheten ?!

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Den här avarten till lag är endast till för att påskynda genomförandet av kalergiplanen och bädda för intensifierad åsiktsförföljelse.
De vita utgör bara ca 8-12% av världens befolkning, beroende på vilka man räknar som vita, ändå anses vi utgöra en majoritet!! Begreppen vänds och vrids, på ett helt ologiskt och sjukt sätt, för att passa in i de styrandes förvanskade logik.

Jakob Spjuut Ivarsson
Gäst
Nybörjare
Jakob Spjuut Ivarsson

Kriget mot Ursprungsbefolkningens rätt till existens trappas upp. Tydligen är vi laglösa i vårt eget land. Vår existens och våra barns framtid står på spel. Det finns INGA ursäkter – vi ses i Göteborg den 30 september!

universitet of west Gambia
Gäst
Nybörjare
universitet of west Gambia

Afrikanska foskare misstänker att judisk multinationella företag ligger bakom att svenska polisen uppför sig som hommosexella fjollor och för nekar att skydda den vita rasen efter att tagit över 100 blod prover av stockholms polisen har man sett för höjda hallter av svarta blodkroppar och tror att det är så i hela landet.

NazzeBrazze
Gäst
Nybörjare
NazzeBrazze

svarta Blodkroppar?? Förklara lite Tydligare

Ekorre
Gäst
Nybörjare
Ekorre

Tummen upp för den vita rasen!
comment image

Ekorre
Gäst
Nybörjare
Ekorre

Kör svarar:
”Tummen upp för den vita rasen!”
;)

Hankee
Gäst
Nybörjare
Hankee

Nästan obegripligt att de flesta svenskarna inte inser vad HMF lagen egentligen är till för.
Såklart väldigt svårt att förstå det när andra kontrollera deras hjärnor.

belyst
Gäst
Nybörjare
belyst

Att vara Svensk och fortfarande i livet kommer snart att vara Hets mot folkgrupp.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Polisen hårt pressad – hinner inte utreda våldtäkter på barn
https://samnytt.se/polisen-hart-pressad-hinner-inte-utreda-valdtakter-pa-barn/

“17-åring” som knivhögg polis i själva verket 25 år gammal
https://samnytt.se/17-aring-som-knivhogg-polis-i-sjalva-verket-25-ar-gammal/

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Jag är inte medlem till NMR men efter att ha läst om detta övertramp från myndigheternas sida så tvingar dom mig moraliskt att ta ställning för NMR. Någon jäkla ordning måste det finnas och detta agerande som dom inte har något stöd för i lagen är helt oacceptabelt! NMR ni har nu en ny medlemskapsansökan att ta ställning till, titta i er inbox.

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Du har tänkt, du har moral och du har handlat efter ditt samvete. Var stolt och håll huvudet högt!

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Demonstrationen i Falun var tydligen inom lagens råmärken, ingen greps och tåget stoppades inte. Nu, 5 månader senare hotar polisen att gripa demonstranter och stoppa demonstrationen om den utförs på samma sätt i Göteborg.

Basunera ut detta faktum utan kommentarer, förtydliganden, anklagelser, känsloyttringar eller eller övrig text. Och framförallt utan offerkofta. Låt svenska folket läsa, låta det sjunka in och dra sin egen slutsats.

Ragnvald Jarl
Gäst
Nybörjare
Ragnvald Jarl
Vad nedan sägs är angeläget både med avseende på demonstrationen den 30 september och med avseende på det nu väckta åtalet mot Simon Lindberg. Yttrandefriheten är en av flera fri-och rättigheter som är föreskrivna i regeringsformen, som är en av Sveriges grundlagar. När det gäller yttrandefrihet får en frihetsbegränsning ske med hänsyn till flera olika angelägenheter, av dessa torde det i huvudsak vara hänsyn till ‘förebyggande och beivrande av brott’, som i praktiken skulle kunna komma ifråga i detta sammanhang. Det vill säga, att om det väckta åtalet mot Simon Lindberg, för hans hälsning, verkligen skulle leda till en fällande… Läs mer »
Nej till tyranni
Gäst
Nybörjare
Nej till tyranni

Svenskarna är verkligt illa ute nu och man kan börja tala om rättstyranni. Oavsett vilken ideologi eller åsikt man företräder inskränks det fria ordet på ett sätt att det bryter mot de mänskliga rättigheterna. I det läget aktualiseras FN:s skrivning om uppror mot tyranni.

Tyranni – nej tack!

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Åsiktsdiktaturen breder ut sig allt mer i vårt land och man kan straffas för sitt klädval situationen är helt horribel.Sverige är ganska likt Nordkorea i sitt sätt att behandla oliktänkande.

wpDiscuz