Rasfrämmande skribent: Mår bra av att vara ”svartskalle bland andra”

MEDIA. Den före detta Aftonbladetskribenten Somar Al Naher mår bättre efter att ha flyttat till sydligare breddgrader.

Den före detta Aftonbladetskribenten Somar Al Naher skriver i ett inlägg på Twitter att hon mår mycket bättre efter att ha flyttat söderut till Libanons huvudstad Beirut.

En fenomen hon pekar på är att fler och fler blir invandringskritiska, något hon menar nu även blir alltmer vanligt bland liberaler och vänstermänniskor.

Detta är något som bidragit till Al Nahers nyvunna insikt. Enligt följdinlägg på Twitter var hon, när hon fortfarande bodde i Sverige, ofta nervös och rädd för att bli utsatt för påhopp på grund av spänningar som uppstått på grund av den förda massinvandringspolitiken.

Skribenten avslutar dock tråden med att skriva att hon kommer flytta tillbaka till Sverige till sommaren. Hur det ska gå när hon inte längre är ”svartskalle bland andra” återstår att se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Mår bättre där hon ska befinna sig. Slaven åker tillbaka till samma plats hon tjänar sin mammon – lögnen.

Klaus
Medlem

Ras- och kulturfrämlingar stör inte bara stadsbilden, de förstörar det nordiska samhället och det nordiska folket. Massinvasionen är folkmord.