Rasfrämmande pojkar rånade svenskar – filmade förnedring och misshandel

MÅNGKULTUREN. 16-åring rasfrämling som rånade och torterade två svenska pojkar åtalades på tisdagen vid Malmö tingsrätt. En medskyldig 14-årig rasfrämmande pojke slipper åtal på grund av låg ålder.

De rasfrämmande pojkarna leder bort svenskarna för att råna och tortera dem. Foton: Polisen.

Två svenska 15-åriga pojkar reste 23 juli från samhället Svedala till gallerian Emporia i den mångkulturellt integrerade staden Malmö. Så fort de kommit fram fördes de bort av två rasfrämlingar, den ene var den nu åtalade 16-årige Hassanain Sadoun (20020803-5576) och den andre var en 14-årig kumpan till honom. En flicka som känner gärningsmännen sällade sig snart till gruppen.

Det blev upptakten till tre timmars skräck och tortyr under vilka de svenska pojkarna hotades verbalt och med kniv, blev slagna med handflator och förnedrades genom att bli tvingade att underdånigt kyssa brottslingarnas skor. När de lydde, sparkades de hårt i ansiktet av rasfrämlingarna.

De svenska pojkarna rånades på bankkort och telefoner och tvingades med till en bankomat för att ta ut pengar. Rånarnas byte blev 1 400 kronor. Efter det tog brottslingarna med sig de svenska offren till en undanskymd plats intill en förskola och fortsatte den brutala misshandeln med sparkar och slag. De använde också ett bordsben som tillhygge. Gärningsmännen brände dem även med cigaretter och tände eld på den ene pojkens hår. Flickan som är vän till brottslingarna och som var närvarande vid misshandeln anses ha försökt mildra tortyren och slipper åtal.

Gärningsmännen filmade själva sin tortyr av de svenska pojkarna. I samma telefon som användes för videoinspelningen fanns också en film som visade hur ett annat offer kränktes av gärningsmännen en knapp månad tidigare.

En före detta flickvän till den åtalade 16-åringen berättar för polisen att han under de senaste fem månaderna har skickat ungefär sju videoklipp till henne som visar hur han rånar, misshandlar eller hotar svenska ungdomar. Dessa påståenden stöds av flickan som var med under tortyren. Hon uppger att den åtalade 16-åringen lägger upp filmer på Instagram som visar hur han misshandlar människor.

Källa:
Malmö TR B6706-18 Aktbil 23
16-åring åtalad för rån och tortyrmisshandel mot två pojkar i Malmö

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PeterGrottbjörnenPåläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Påläst
Medlem

Snart är det bara svartskallar och negrer på köpcentrumen och då lär butikerna gå i konkurs.

Grottbjörnen
Medlem

men gör likadant då, jag är inte så insatt i ungdomskulturen men om jag såg några svenska ungdomar få stryk av småbabbar så hade jag såklart hjälpt svenskarna, jag antar att stryk är stryk oavsett hur gammal man är och babbarna hade jag lärt ett och annat som deras föräldrar glömt att lära dem

Peter
Medlem

Bra.. Lägger dom sig ner som fega soyboys och låter sig misshandlas så förtjänar dom det… Slå på svennebögarna bara så kanske nån reser sig och slår tillbaka.

Grottbjörnen
Medlem

ja jag ställer mig också den frågan, varför har han aldrig blivit misshandlad själv? man skäms över hur fega endel är