Rasfrämmande journalist vill att Afa ska misshandla svenskar

MÅNGKULTUREN. Expressenjournalisten Ibrahim Alkhaffaji undrar på Twitter var Afa är när man behöver dem. Han vill att vänsterterroristerna ska misshandla AfS-anhängare på stan.

ChristianAfS i Göteborg och hans kamrat Mattias D postade en video på Twitter där den svenskfientliga bibliotekarien och hbtqp-aktivisten Yasmin Sund ger sig i kast med att riva sönder deras affischer ”Svenska Liv Räknas”.

Yasmin är bibliotekarie och har organiserat flera kulturmarxistiska evenemang, till exempel hbtqp-pride för Göteborgs Stad.

Kvinnan som inte anser att svenska liv räknas var dock snabb med att säga att ”svarta liv räknas” – eventuellt även till skillnad från hennes eget liv.

Hon blev upprörd när Christian postade videon på Twitter, så att det blev allmänt känt att hon är svenskfientlig. Därför försökte hon övertala honom att ta bort videon igen, med argumentet att hon – trots hennes tydliga homopolitiska aktiviteter i Göteborg och med stadens folkbibliotek som plattform – lever ”ett privat liv” och bara vill vara ifred.

Christians avslöjande av Yasmin Sund har retat upp Expressens journalist Ibrahim Alkhaffaji, som på Twitter vill att AfS-anhängarna ska misshandlas. Han hoppas att Antifascistisk aktion (Afa) ska komma och göra det jobbet åt honom:

Var är AFA när man behöver dem?

Men Christian påpekar att hon inte alls är någon slumpvis förbipasserande social rättvisekrigare, utan får betalt för att vara en sådan, så hon är till och med en offentlig person.

Enligt Ibrahim Alkhaffaji gör detta Christian till ett ”fascistsvin”.

Detta är Ibrahim Alkhaffaji. Foto: Twitter.

Svenska liv räknas, meddelar Mattias D. För det är också okej att vara vit.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Nybörjare
Wäring
19 dagar sedan

Det är nog omöjligt att dämpa den här tryckkokaren. En gräns har passerats där konflikterna och hatet har växt sig så starka att det inte går att backa. Juden har återigen lyckats med att totalförstöra de samhällen han själv lever i. Han är en nedbrytande kraft och förstår inte ens sitt eget bästa.