Rasfrämlingar kritiserar konstfack för att vara för vitt

KULTURMARXISM.Konstnärerna” i den så kallade gruppen “Brown island” anser att den vänstervridna högskolan Konstfack är för vit och att det är något som måste åtgärdas.

”Konstnärerna” och piñatan av USA:s president Donald Trump.

En gigantisk piñata i form av USA:s president Donald Trump hänger just nu innanför dörrarna på den vänstervridna högskolan Konstfack i Stockholm. ”Verket” ingår i utställningen ”Brown island in the white sea” som pågår för tillfället.

— Det här rummet där vi har utställningen heter Vita havet, och vi är den bruna ön. Namnet blir komiskt eftersom Konstfack är så otroligt vitt, säger ”konstnären” Cassandra Lorca Macchiavelli.

Gruppen “Brown island” är en separatistisk grupp som enbart består av rasfrämlingar som vill bekämpa vad de kallar för den vita och homogena konstnärsvärlden.

— Många av oss har känt sig ensamma eller missförstådda, så det är skönt att ha en grupp där vi slipper sånt. Men det är också ett sätt att få nya människor att hitta till skolan och se att de också kan vara här, säger ”konstnären” Alejandro Montero Bravo.

Den separatistiska gruppen har mottagit bidrag från skolan för att ens kunna genomföra deras “konst” och har ifrågasatts av bland annat studentkåren som hellre ville se att gruppen ingick i en så kallad queergrupp.

Konstfacks rektor Maria Lantz vill också ersätta vita elever med elever av mörkare kulörer.

— Vi är mycket medvetna om att vi har haft svårt att nå ut till hela samhället och nu satsar vi mycket på det. Det tar tid att förändra utbildningar, det är långa cykler. Men vi vill att alla elever i gymnasiet ska veta och tänka att man kan bli designer eller konstnär, det är en demokratifråga, säger Lantz.

Källa:
Rasifierade elever kritiserar Konstfack för att vara för vitt

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

38 Kommentarer till "Rasfrämlingar kritiserar konstfack för att vara för vitt"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben
Expo lyckades infiltrera Identitär Idé-konferensen. Massdeportationer och nazistiska paroller Konferensen, som var den nionde i sitt slag, var den hittills mest välbesökta. I publiken fanns personer från stora delar av det svenska radikalnationalistiska landskapet. Från nazister i Nordiska motståndsrörelsen till Ingrid Carlqvist. Bland talarna fanns Henrik Palmgren från Red Ice, Magnus Söderman från medieplattformen Motgift och Ruuben Kaalep, från den estniska organisationen Blue Awakening. Den skotska bloggaren som kallar sig Millenial Woes, nyligen avslöjad som Colin Robertson, citerade i sitt tal De 14 orden. Ett mantra som i decennier fungerat som en slags trosbekännelse för nazister: ”Vi måste säkra existensen… Läs mer »
Undersköterska
Gäst
Nybörjare
Undersköterska

Eller? Red Ice livesände allt.

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily

Haha, vilket ”scoop”!

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Hur svårt kan det ha varit egentligen att röja en spions täckmantel från Expo? Jag gissar att Inspector Clouseau på den hära bilden nedan inte var alltför olik Expopersonen både i utseende och betendee! http://kwawriters.org/wp-content/uploads/2012/04/Inspector-Clouseau.jpg

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Tänk på att använda Unvis.it när du länkar till Expos hemsida. Expo registrerar alla besökare har jag hört.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Tänkte inte på det. :(

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Ännu ett bevis på att ”hudfärg har minsann ingen betydelse”, jomen.
Man tar sig friheter som sagt, jävla pack!

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Skatteförsörjda dessutom.
Ner med dom i gruvorna och knacka malm så de blir till gagn för samhället.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Donald Trump har då verkligen satt myror i skallen på dem.

Jonasa
Gäst
Nybörjare
Jonasa

Jag tycker Afrika är för brunt och svart, hur fan fixar vi det? De bruna och svarta skall så klart betala för processen att göra det vitt och de ska också skänka bostäder till oss vita och låta oss gå före i köer och så vidare. Annars bränner vi ner deras städer i protest och riktar all skuld till dem själva som inte gav allt vi begärde!!

Sunt helt logiskt eller hur!

Kille i backen
Gäst
Nybörjare
Kille i backen

Det rackas ned på vita män i snart alla läger, men vad producerar antagonism? Möjligen antagonism reciprokt. Vad det visar är endast att de som gör allt för att avfärda vita män inte i tävling om vem som är bäst kan övertrumfa den den vite. Om någonting är bättre än det rådande, så visa det då i ädel tävlan. Den som är bäst vinner då i frivillig anda.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det kan gott kommunisterna ha, de hycklar ju olika, hoppas rasförrädarna får stryk av blattaria.

Rasfrämlingar tar sig friheter så länge vi svenska män tillåter dem. Det är så skadedjur fungerar.

Dock så är det väldigt avslöjande att inga av dessa rasfrämlingar eller kommunisterna går ut med att gammelmedia eller bankerna är för judiska, det visar direkt (((vilka) de tjänar, och är sant till skillnad från svartingarnas påstående i ett land av och för nordbor.

Sverige med all importskit är en kloak.

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily

Det är ju jättekul att folk kan träffa likasinnade, bilda föreningar och jobba för att nå gemensamma mål. Men gör det helst i era egna länder.

Sverige är ett vitt land, Norden är en vit region och den ”vita normen” skall bestå.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Dom är Tydligen Rasister !.

Arne Strand.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Migrationsverket förbrukade minst 73 miljarder år 2016

https://www.flashback.org/t2816836

Och för er som inte kan räkna, som ”journalist”slöddret och ”politiker”kräken i riksdagen kan jag upplysa att en miljard är TUSEN miljoner.

Utslaget på tio miljoner invånare är din andel av en miljard 100 kr.

Din andel är alltså 7.300 kronor.

Sedan måste du lägga till för de som inte jobbar och då hamnar det väl på ca 12.000 om året, alltså en tusanlapp i månaden.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Där blev man skattemotiverad, än en gång ???? (inte).

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Du räknar lågt. Det är inte 10 miljoner som skattar. En gissning är 5-6 miljoner.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Varför gissa när det finns statistik – det är inte ens halva befolkningen som arbetar.

Antal ”sysselsatta” 16/2 2017 var 4 880 400. Definitionen på ”sysselsatt” är dock något luddig och kan innebära att man t.ex. deltar i en timmes SFI varje vecka; då räknas man som sysselsatt.

Så nu måste nog jag också gissa att många av de här 4 880 400 inte arbetar, utan är ”sysselsatta” – så min gissning är att 4,5 miljoner arbetar.

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Jag var för lat :-) Tack.
Räknar vi sedan bort alla som inte skapar något i arbetet, till exempel de i offentlig sektor, så är vi väl nere på 2,5-1 miljon.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Så den antivita radikala/feministiska smörjan har slagit klo hos den MENAitiska bruna sörjan nu.

Med tanke på att om man räknar ihop andelen vita nordbor i skandinavien så utgör vi bara 0.3% av världens befolkning. (den vita delen i hela västvärlden består endast av 7% av väldens befolkning)

Så ur det perspektivet så är vi en vit liten ö i ett brun/svart skitigt hav runt omkring oss.

grooomys
Gäst
Nybörjare
grooomys

Konstfacks rektor Maria Lantz är en oikofob (en som hatar sitt eget land) borde bytas ut omedelbart. Klart rasistisk mot vita elever.

grooomys
Gäst
Nybörjare
grooomys

…”konstnären” Cassandra Lorca Macchiavelli som känner sig som ”den bruna lilla ön i ett vitt hav(svenskar)på Konstfack bör nog åka hem till det bruna Hav hon kom ifrån :) hon kommer må bättre då garanterat :)

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Kan den lilla skitbruna ön ha en liten vit sjö? Då skulle den lilla sjön kunna få känna sej speciell genom att inbilla sej vara missförstådd av den dumma bajsfärgade ön.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Jag glömmer inte när araber på konstskolan för film, uttalade sig avundsjukt och aggressivt mot Ingmar Bergmans höga status inom filmvärden, och menade att det var de själva som skulle representera ”svensk” film.

Liknande föraktfullhet har jag även hört uttalas mot Tore Wretman.

Dessa outvecklade gapiga svartskallar vill ta ifrån oss det som vi är stolta över.

Oscar Yager
Gäst
Nybörjare
Oscar Yager

Man kan inte vara för rik, för smal, eller för vit.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Om de vänstervridna på Konstfack De känner sig som goda men utpekas plötsligt som onda av dem, som av tacksamhet för att ha släppts in i landet, borde bekräfta deras godhet. Nu förvirras de av samtida men oförenliga känslor av både godhet och ondhet. Deras världsbild är i gungning. Kanske någon vaknar upp men troligen övergår de flesta till självförnekelse och ser sig själva som goda undantag hos de i övrigt ond egna folket och hoppas på acceptans i vänsterrörelsen men känner nog att de ses ned på som underklass i denna rörelse. Om medlemmarna i gruppen “Brown island” De… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare
Andersson
Gäst
Nybörjare

Tro f*n att den svenskfientliga knäppgöken får uttala sig i (((media))).

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika
Detta är en bra idé. Jag tycker att ALLA vita människor ska petas från Konstfack. Inga judar ska få tillträde heller. Det ska vara mörka kulörer bland hela personalen och alla studenter. Ett bättre sätt att inom några få år bli helt av med konstfack finns inte, om man vill göra det på ett politiskt korrekt sätt. Inga extra anslag skall anslås för detta, utan samma medel ska tillföras dem. Effektiviseringar och nedskärningar ska förstås fortsätta som vanligt. Med brunråttor och svartråttor som personal och studenter kommer inget annat att behöva göras för att denna institutions verksamhet snart ska gå… Läs mer »
Andersson
Gäst
Nybörjare
Det är redan prövat så det finns facit på¨hur det skulle sluta med konstfack också, fast detta skedde innan långt innan arab- och negerinvasionen. På Odinskolan i Göteborg, som på 70-talet var ett vuxengymnasium (det är det fortfarande men nu med invandrarinriktning) prövade man i sann 70-talistisk flummaranda att låta eleverna ta över ansvaret för utbildningen och det blev snabbt som du beskriver. Seriösa lärare sa upp sig eller började på andra skolor och eleverna flyttade in i lokalerna, målade psykedelisk graffitti på väggarna och ägnade dagarna mest åt att flumma och röka på. I bamba serverades det hemlagad Harekrishna-mat.… Läs mer »
senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Det är utmärkt att de vill vara för sig själva, mer separatism, tack! Till slut ska detta avstånd bli tillräckligt stort när de här människorna förflyttas bort från vår del av världen.

Anti-internationalisten
Gäst
Nybörjare
Anti-internationalisten

Stör mig verkligen på dessa rödingar ifrån sydamerika, med spanska och portugisiska rötter, som kommer tillbaka till europa och grinar med raskortet upptryckt i folks ansikten. Jäva pack är vad ni är!

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Test.

Mina tidigare inlägg går ej igenom på grund av ”moderering”. Försöker en gång till under detta inlägg.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Jag glömmer inte när araber på konstskolan för film i Stockholm, uttalade sig avundsjukt och aggressivt mot Ingmar Bergmans höga status inom filmvärden, och menade att det var inte han utan de själva som skulle representera ”svensk” film.

Liknande föraktfullhet har jag även hört uttalas mot Tore Wretmans kokkonst.

Dessa outvecklade gapiga svartskallar vill ta ifrån oss det som vi är stolta över.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Det är ju därför de massimporteras, för att ta ifrån PRECIS ALLT vi någonsin ägt och haft.

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Fyfan vilken jävla lekskola det har blivit utav allting,svenska folket har inte bjudit hit dem,en svensk skola för vit är det ens möjligt?

Svenskman
Gäst
Nybörjare
Svenskman
Men i Sverige har vi ju av tradition bara vita människor och så-vitt bekant har det inte hållits någon folkomröstning utan för Sjöbo med omnejd om saken, varför frågan om invandrarnas representation och närvaro parlamentariskt så att säga hänger i luften i Sverige till dess att frågan avgjorts i demokratisk ordning. Till dess alltså: Sverige är svenskt land, precis som de gamla kungarna en gång beslutade. Om inte kungarna är med oss längre är det upp till folket, men vart tog folket vägen i den mångkulturella ekvationen/invasionen? Slutsats: Om invandrarnas närvaro här bygger på ett bristfälligt demokratiskt handlag och massmedialt… Läs mer »
"Kulturmarxist"
Gäst
Nybörjare
"Kulturmarxist"

Bara så ni vet så är Konstfacks elever konstnärer oavsett om ni sätter deras yrkestitel inom citattecken eller inte.

wpDiscuz