Rasfrämlingar knuffade ner tyska ungdomar framför tåg – två döda

UTRIKES. Vid en dispyt på en tågstation i Nürnberg knuffade två rasfrämlingar ner tre 16-åriga tyska ungdomar framför ett inkommande tåg. Två av ungdomarna kördes över och dödades omedelbart.

Det var förra lördagen vid midnatt som de tre tyska ungdomarna i 16-årsåldern befann sig på järnvägsstationen Frankenstadion i Nürnberg för att ta sig hem till bostadsorten Heroldsberg. På stationsområdet blev de konfronterade av ett gäng unga rasfrämlingar och bråk uppstod.

Plötsligt gick två av främlingarna, en 17-åring med turkiskt ursprung och en 17-åring med grekiskt ursprung, till attack och slog samt knuffade ner de tyska ungdomarna från tågplattformen ner på tågspåret. I samma stund var ett inkommande tåg på väg in på stationen.

Två av de tyska ungdomarna blev påkörda och dödades omedelbart, medan den tredje undkom närmast mirakulöst utan skador. Många resenärer som befann sig på tågstationen blev vittnen till händelsen och kunde lämna signalement på förövarna, vilket ledde till gripanden.

Övervakningskameror på platsen har fångat hela händelseförloppet. Enligt den tyska tidningen Bild verkar det ha varit en helt oprovocerad attack, där det ser ut som att främlingsgänget var ute för att leta efter bråk.

Källa:
Streit am Bahnsteig – zwei Fußballer tot!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Christian HamiltonLingonetKlausFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Förrädarregeringarna i Europa förnekar att det är krig och att det är de som likt det israeliska ”säkerhetsföretaget” Equus (häst, som i trojansk häst) släpper in den vita rasens fiender i väst i form av autonoma spioner och fotsoldater.

Jag tänker inte här skriva vad människor tillhörande den vita rasen bör göra för att besvara anfallen från de rasfrämmande invaderande styrkorna men den vita rasen bör göra det. Helst kollektivt, som på en given signal, och varje dag dess individer har ett tillfälle att göra det.

Klaus
Medlem

Nürnberg plågas av invandrarvåld som hela Tyskland.
Katolsk-judiska radion Bayerischer Rundfunk rapporterade först om en olycksfall, att det måste redas ut om ungdomar föll själv på rälsen, man måste fråga vittnen. Tyvärr finns det antityska och antivita rasister bland vittnen. Jag kan tänka mig att resultatet blir att man inte kan säkert konstatera hur det skedde. En grek är involverad. Turkar är ”normalt” mot greker men många greker är som grekisktalande turkar och blir mycket svartsjuka om det handlar om tyska tjejer som är väl mycket vackrare än turkiska, grekiska och afrikanska tjejer, särskilt de (sista) blonda.

Lingonet
Medlem

Många befann sig på stationen, ingen omhändertog ”ungdomarna”?
Snart är svenne banan likadan, om han inte redan är det.

Christian Hamilton
Medlem

Han är där redan. Hur ofta hör man om folk som stoppar våldet på våra gator? Nej svennebanan skyndar sig förbi ett mord, rån eller våldtäkt så han inte blir inblandad. För skulle han försöka stoppa våldet blir han ju åtalad för ett knappt synbart blåmärke på våldsmannen.