Rasfrämlingar fick springa gatlopp med ”demoner” hack i häl i Sydtyrolen

UTRIKES. Rasfrämlingar fick springa gatlopp efter att ha försökt rycka masken av karnevaldeltagare i Vitipeno i Sydtyrolen.

Rasfrämlingar ska ha fått springa gatlopp efter att ha försökt rycka masken av karnevaldeltagare i Vitipeno i italienska Sydtyrolen under lördagen.

Det hela ska ha varit en julkarneval. De deltagare som höll på att få maskerna avryckta var utklädda till Krampus, som är en demonisk följeslagare till Sankt Nikolaus som används för att skrämma barn till lydnad.

Ett filmklipp från händelsen visar hur maskryckarna får springa i panik då de blir jagade med tillhyggen. Två av ”demonerna” kan även ses sparka på en motståndare som fallit till marken.

Se filmen från karnavalen nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KlausErikGrottbjörnen_DH_Rokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Skulle varit kraftigare knölpåkar, kanske kommer nästa krampus :)

Anders Jonsson
Medlem

Forza Italia..!

Rokviken
Medlem

Kriget är här och nu. Härligt att se hur dessa parasiter jagas iväg. Mer sånt.

Lingonet
Medlem

Ja, man får hoppas det smittar av sig på resten av europa.

_DH_
Medlem
_DH_

Några enstaka av dessa Krampus har anatomier som är svåra att förklara, då inga människor borde kunna rymmas inuti. Har även sett annat demonliknande.

Lingonet
Medlem

Fast det liknar mer guds änglars handlande än djävulens demoner, kan hända att HAN (inte Adolf) börjat agera för oss vita kristna MOT dessa ”djävulens avkomma” (citat: Jesus i nya testamentet om judarna).

Grottbjörnen
Medlem

till och med djävulen själv är trött på skiten nu

Grottbjörnen
Medlem

Krampus slår ju olydiga barn så det är ju bara naturligt att han gav dessa ”barn” lite smisk såhär till jul, nästa jul hoppas jag att han stoppar ner dom i sin säck och skickar den med post ut ur europa, alternativt gör som man gör med oönskade kattungar.

Erik
Medlem

Fy fan vad fint

Klaus
Medlem

Det är helt annorlunda. Krampusse piskade inte främlingar. Jag hade själv ingen aning om traditionen i Sydtirol. Masker i trä är ofta väldigt gamla som vid ”Fastnacht” i Bodensjöområdet som jag hade redan sett. I staden Sterzing är det en lek där ”Tratzer” provocerar ”Krampusse”. Krampusse är klädda som djävlar och eskorterar St.Nikolaus och drängen Ruprecht. Varje Krampus är beväpnad med en piska. Tratzer har stoppad mer eller mindre tyg under kläder för att tåla piskrapp. Tratzen som låg på gatan skrev på internet p.g.a. protester att det var inte så väldigt hårt, han mår bra. Han känner alla Krampusse… Läs mer »

Klaus
Medlem

Tuifltog = djävultåg
Maximoto Ploners kommentar på facebook finns det på tidningen suedtirolnews (han är den med den blåa jackan).