Rasfrämlingar dömdes för barnvåldtäkter i Boden

MÅNGKULTUREN. I våras våldtogs två flickor i Boden som bara var 11 och 12 år gamla. Nyligen dömdes två rasfrämlingar för dessa våldtäkter.

Luleå tingsrätt dömde nyligen Mohammed Tarabah (20020601) som är medborgare i Libanon och Adulghaur Ghafori (20001112-6034) som är medborgare i Afghanistan till skyddstillsyn och utvisning respektive sluten ungdomsvård och utvisning för att de bland annat hade våldtagit två flickor som bara var 11 respektive 12 år gamla. Den 11-åriga flickan våldtogs både analt och oralt.

Våldtäkterna begicks den 15 februari samt den 22 och den 23 maj på flera olika platser i Boden, bland annat på bibliotekets toalett på Kungsgatan 51, i en hiss vid järnvägsstationen på Stationsgatan 8, vid Cederns P-hus på Kyrkgatan 20, på en toalett i Stadshuset vid Kyrkgatan 24 och i en lägenhet på Iduns väg. Nordfront skrev om dessa våldtäkter när Tarabah och Ghafori häktades.

Tarabah dömdes för två fall av misshandel, olaga hot, fem fall av våldtäkt mot barn, barnpornografibrott och för att han burit kniv till till skyddstillsyn med särskild föreskrift att underkasta sig de stöd-, vård- och kontrollinsatser som socialtjänsten bedömer som lämpliga samt att vid frivården medverka i det brottspreventiva program som bedöms adekvat. Tarabah dömdes även till 10 års utvisning.

Mohammad Tarabah. Bilder från Facebook. Klicka för större bild.

Ghafori dömdes för ringa narkotikabrott och två fall av våldtäkt mot barn 9 månaders sluten ungdomsvård och 10 års utvisning.

Adulghaur Ghafori. Bilder från Facebook. Klicka för att förstora.

I denna hiss vid gångtunneln på Bodens järnvägsstation skedde en av våldtäkterna.

Bild från Facebook. Klicka för större bild.

Här är parkeringshuset på Kyrkgatan 20 där en annan av våldtäkterna skedde.

Bild från Facebook. Klicka för större bild.

Här i Stadshuset på en av toaletterna skedde två av våldtäkterna.

Bild från Google Maps. Klicka för större bild.

Källa:
Luleå TR B1487-18 Dom 2019-01-11

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Slipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Vilka efterblivna svin!
Folkförrädarna i riksdag och domstolar anser tydligen att de är välkomna tillbaka efter 10 år men då frågar jag helt ärligt-varför skulle dessa sexualbrottslingar någonsin vara välkomna hit?
Dessa har sedan länge förbrukat ”våran” alltför frikostiga gästvänlighet.
Straffarbete på en myggig myr uppe i Norrbotten några år följt av offentlig hängning och då talar jag inte bara om dessa lågliv i artikeln utan om folkförrädarna till nämndemän också.