Rasfrämling i Texas våldtog sin en månader gamla dotter

SEXUALBROTT. En 27-årig man i Texas som fått namnet ”monsterpappan” i pressen döms nu till 244 års fängelse för att ha våldtagit och skadat sin en månader gamla dotter.

”Monsterpappan” Patricio Medina döms till 244 års fängelse.

Den 27-åriga Patricio Medina dömdes i veckan av en domstol i sin hemstat Texas i USA till sammanlagt 244 års fängelse, rapporterar Daily Mail. Han kommer att behöva avtjäna minst 80 år av straffet innan det kan bli aktuellt med villkorlig frigivning.

Den 14 mars 2014 larmades polisen till den nu 27-åriga Patricio Medinas hem i Waco i Texas, USA, efter att ha fått tips om att ett nyfött barn farit illa. Vid ankomsten fann de Medina hög på metamfetamin och den nyfödda dottern svårt skadad.

Medina greps direkt och erkände under förhör att han under sitt drogrus blev arg på flickans mamma och därför gav sig på deras en månader gamla dotter, varvid både benen och revben bröts på flickan. Han har sedan dess suttit häktad.

Under tiden i häktet erkände han för en medintagen att han även våldtagit sin nyfödda dotter, något den medintagne vittnade om när rättegången hölls nu i veckan, skriver Waco Tribune-Herald.

Även mamman till flickan, Lisa Montoya, misstänks för brott för att ha övergett och utsatt sin dotter för fara. Genom att inte rapportera övergreppen och misshandeln till polisen anses hon ha utsatt flickan för livsfara.

Vid rättegången yrkade åklagarna Gabrielle Massey och Jennifer Jenkins på livstidsstraff för Patricio Medina. De menade att flickan levt i ett ”rent helvete” under sin korta tid med föräldrarna.

— Allt det där barnet behövde var kärlek och säkerhet. Mannen som skulle ge henne det visade i stället hur hemsk världen kan vara, sa Gabrielle Massey under sin slutplädering.

I en svensk domstol hade motsvarande brott gett en påföljd om fängelse i lägst sex månader och högst sex år.

Den lilla flickan har nu hunnit bli fyra år och uppges må bra. Hon adopterades av en familj som inte har någon som helst relation till Patricio Medina och Lisa Montoya.

Källa:
Father, 27, is jailed for 244 years for raping his newborn daughter during ’a meth-induced haze’ and breaking her ribs and legs

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
GrottbjörnenGunnarAllanKarl-Путин AAndré Devecseri Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det påminner lite om negern i fallet ”Kennedy v. Lousiana” i USA, som våldtog och fullständigt slet sönder sin styvdotters underliv. https://en.wikipedia.org/wiki/Kennedy_v._Louisiana

Delstaten Lousiana ville avrätta aset, men dessvärre överklagades det, och till slut tog högsta domstolen där på sig fallet, och en liberal advokat lyckades övertyga dem om att samhället inte har rätt att våldta ens de värsta våldtäktsmän och pedofiler, så det blev livstids fängelse istället.

Lotta
Medlem

Så fruktansvärt o vidrigt!

André Devecseri
Medlem

Stackars gumman; vill inte försätta redaktionen i trubbel genom att skriva vad jag skulle göra med förövaren. Värre än ett odjur!

Karl-Путин A
Medlem

En ”normbrytare” om det hade skett i Sverige.

Allan
Medlem

Hudingar är apmutanter inte människor, uppenbart genom all empiri de dagligen ger.

Grottbjörnen
Medlem

de har ju dock byggt endel civilisationer där borta, de är ju inte korkade direkt egentligen, men hudingarnas problem är väl snarare att de är så lynniga i sitt temperament, ena sekunden är allt bra sen andra sekunden springer de runt och skalperar oss och varandra, kannibalism och människooffer har väl aldrig varit så stort som i indiankulturerna heller

Allan
Medlem

Civilisationer är ett relativt begrepp när du menar deras, t.ex. kinesiska muren där de murade in slavarbetare. Den moderna civilisationen är endast vita män upphovsmän till.

Gunnar
Medlem

En god idé att importera ett par miljoner sådana här till Sverige. Eller?