Rasfrämling hävdar; 3-åringars instinkter måste bekämpas!

Lord Herman Ouseley, tidigare ordförande för en brittisk jämställdhetskommission, skriver tillsammans med Jane Lane i tidningen Race Equality Teachings att barn så unga som 3 år medvetet skall indoktrineras av lärare ”från första dagen” på dagis.

I artikeln hävdar författarna att barn redan vid tre års ålder har förmågan att placera olika människor i olika fack, och att många redan vid den åldern har utvecklat ”fördomar”. Svaret på detta problem anser Ouseley och Lane vara att man redan från första dagen på dagis ser till att aktivt motarbeta dessa känslor hos barnen.

Lekarna som barnen leker på dagis får inte på något sätt ha sitt ursprung i raslig eller kulturell grund, menar författarna. I Sverige har vi redan sett hur vissa daghem sett till så att barnen tvingas leka med dockor av olika hudfärg för att genom det grundlägga idén om det mångkulturella samhället.

Absolut är det så att barn väldigt tidigt ser rasliga skillnader och att de automatiskt söker sig till sina likar. Detta är inte fel eller konstigt utan snarare ytterst naturligt. Det mångkulturella samhället är i grunden onaturligt och måste därför tidigt försöka inympa sina idéer och därmed undertrycka de naturliga instinkterna hos barnen.

Vi hoppas att alla nationellt sinnade föräldrar är vaksamma mot hur daghem eller dagmammor tar hand om era barn. Att tvinga in dem i mångkulturen är inget annat än ett övergrepp.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments