Rasfrämling får fängelse för våldtäkt i Vrinneviskogen

Av ,
Informationskriget.se
10

MÅNGKULTUREN. Hovrätten fastslog tingsrättens fängelsedom mot rasfrämlingen som våldtog en 15-årig flicka i Vrinneviskogen utanför Norrköping.

Göta hovrätt fastslog i fredags tingsrättens fängelsedom mot rasfrämlingen Denis Imeri (19960107-5337) efter att den kommit fram till att han hade våldtagit en 15-årig flicka den 12 augusti 2017 i Vrinneviskogen utanför Norrköping. Imeri, som är medborgare i Serbien, men som tydligt inte är av europeisk ras, dömdes av tingsrätten till 2 år och 6 månaders fängelse och 115 000 kronor i skadestånd. Åklagaren yrkade aldrig på utvisning. Detta domslut fastställdes nu av hovrätten.

Imeri hade kört en av sina vänner och dennes före detta flickvän till Vrinneviskogen för att de skulle prata. Med i bilen fanns även den 15-åriga flickan som var vän till den före detta flickvännen. När Imeris vän och dennes före detta flickvän gick iväg i skogen för att prata så började Imeri ställa en massa frågor av sexuell karaktär till flickan. När flicka sa att hon hade en pojkvän och inte var intresserad gick Imeri ut ur bilen, drog ut flickan från baksätet och våldtog henne.

Inför hovrättsdomen så verkar det som att den 15-åriga flickans vän hade utsatts för påtryckningar från familjemedlemmar och/eller släktingar till Imeri, då hon i både ett skriftligt meddelande och ett inspelat röstmeddelande som Imeri åberopade som bevis vid hovrättsförhandlingarna uppgav att den 15-åriga flickan inte hade blivit våldtagen utan att allt hade varit frivilligt.

Hovrätten lade dock inte så stor vikt vid detta då dessa meddelanden verkade uppdiktade och inte stämde överens med vad hon senare berättade vid huvudförhandlingen. Vännens pappa vittnade dessutom om att han vid ett tillfälle sett dottern möta några personer vid en skjutbana som när han tittade upp deras registreringsskyltar visade sig vara familj/släktingar till Imeri. Att 15-åringens vän hade blivit hotad var dock inget som hovrätten kunde bevisa.

Imeri var innan tingsrättsdomen bostadslös, utan gymnasieutbildning och arbetade som bilmekaniker och parkeringsvakt. Han förekom även under elva avsnitt i belastningsregistret.

Källa:
Göta HR B1257-18 Dom 2018-07-27

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Henke HimmlärPålästLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Låter inte serbiskt.
Jag känner och har arbetat med massor av serber, de är bra människor, sant kristna och skulle ALDRIG tolerera en våldtäkt!
Den här gossen kommer få sota!

Lingonet
Medlem

Troligen zigenare, de drar sig inte för nåt, fulhudingar!

Påläst
Medlem

Har träffat flera serbiska kvinnor som blivit misshandlade av sina etniskt serbiska män. ”Bra människor” jag vet inte riktigt…

Lingonet
Medlem

Hur många svenska män? Jag känner personligen till massor av fall.
Fast de killarna är inte populära bland svenska män och kvinnor än på flera år.

Påläst
Medlem

Brukar vara tattar-”svenskar” och liknande.

Lingonet
Medlem

Jag brukade cykla i vrinnevi innan jag blev sjuk.
Det är väl dags att ge sig ut igen, åtminstone med min nuvarande ork förebygga våld genom närvaro, dokumentation och förhoppningsvis, men inte önskvärt ;) avbryta en våldtäkt fysiskt.

Lingonet
Medlem

Förlåt, jag menade våldtäktsförsök!

Lingonet
Medlem

Och ingenting på svt nyheter öst!!!

Henke Himmlär
Medlem

Jag har sett andra juggar som ser ännu svartare ut. Kan vi inte nöja oss med vikingaättlingar i Sverige? 😉

Som sagt, jag är mer rasnationalist än de flesta andra.

Lingonet
Medlem

Jag vet int om ja är vikingaättling, ja kom från norrland, vi åkte forsbåt ?