Rasdebatten har blossat upp i Tyskland efter att 8-åring dödades av en afrikan

TYSKLAND. Många upprörda röster höjs nu efter att en 8-åring och hans mor i veckan knuffades framför ett inkommande tåg på en järnvägsstation i Frankfurt am Main i Tyskland. Pojken dödades medan mamman mirakulöst nog lyckades rädda sig.

Dådet i Frankfurt am Main har fått rasdebatten att blossa upp i Tyskland (Skärmbild från the Irish Times).

Nu höjs många upprörda röster i Tyskland efter att invandrare senaste veckan dödat två personer genom att knuffa dem framför inkommande tåg på järnvägsstationer. Senaste mordet var på en 8-årig pojke som dog medan hans mamma, som också knuffades ner på spåret, klarade sig.

Gärningsmannen, den 40-årige eritreanen Habte Araya, försökte även knuffa ner en tredje person – en 78-årig kvinna – men hon lyckades rädda sig undan.

Bara en vecka tidigare dödades en 34-årig mor i Voerde i ett liknande attentat då hon knuffades framför ett inkommande tåg av en kosovo-alban som fick ”plötslig lust att mörda”.

Dessa människor är en säkerhetsrisk på grund av den idiotiska tyska välkomstkulturen. Nu mördas till och med barn.” twittrade Udo Hemmelgarn, en parlamentsledamot för Alternativ för Tyskland (AfD).

Alice Weidel, AfD:s ledare i det tyska parlamentet, sa att det iskalla dådet var ett lågvattenmärke och gav även hon den ”gränslösa tyska välkomstkulturen” skulden, med en referens till förbundskansler Angela Merkels drag att öppna gränserna för den förestående vågen av flyktingar från Mellanöstern år 2015.

I Tyskland har även andra konflikter som beror på mångkulturen blivit föremål för heta känslor, som till exempel två daghem i Leipzig som meddelat att de inte längre kommer att servera fläskkött eller godis med gelatin i, som en gest av respekt för muslimska barn.

Inrikesminister Horst Seehofer avbröt sin semester för att träffa säkerhetsmyndigheterna på tisdagen. Han sa att han var ”djupt chockad” av mordet i Frankfurt.

Sedan sommaren 2015 … känner vissa tyskar en djup känsla av ångest, brist på trygghet samt rädsla” skrev Deutsche Welles chefredaktör Ines Pohl.

Något som ytterligare har spätt på debatten är det faktum att eritreanen Habte Araya, som ”migrerat” till Schweiz 2006, använts i en broschyr från den schweiziska arbetsförmedlingen som ett exempel på lyckad integration.

Vid tidpunkten för mordet på den 8-årige pojken i Frankfurt var Araya efterlyst av den schweiziska polisen för ett annat våldsbrott och hade behandlats för psykiska problem.

Constance von Bullion kommenterade i Süddeutsche Zeitung att vreden över dådet i Frankfurt am Main skulle kunna ”förgifta hela samhället” och att ”migration pekas ut som roten till alla problem … och rädslan för den svarta mannen får nytt bränsle”.

Hon manade även till lugn eftersom landet efter år av upprörda känslor skulle kunna brytas sönder.

Källa:
A refugee pushed a boy under a train and reignited Germany’s race debate

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
CharlieKlausEthnyHenke HimmlärCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Förgifta hela samhället – dessa von människorna – de visade redan sitt falska ansikte den 20.juli 1944 och tror sig veta vad som är bäst för Tyskland. De står aldrig på folkets sida. Får hoppas att indoktrineringen med invandringsvälsignelsen får ett slut i Europa och mångkulturdiktaturerna faller innan det blir fler offer.

Klaus
Medlem

Invandringsvellsignelsen och mångkulturpolitiken med ras- och kulturfrämlingar måste få ett slut i hela Europa, annars överfaller och styckar avundsjuka européer (Frankrike, Rothschild’s UK, Polen) ”det rasistiska Tyskland” som tidigare planerat.

Caesar-Aurelius
Medlem

”Hon manade även till lugn”.

Ja, inte hade jag väntat mig att hon skulle ha sagt ”UT OCH SKJUT IHJÄL VARENDA SVARTSKALLE!!”, nej det hade ju varit nästan en liten pytteaning otrevligt i så fall.

Henke Himmlär
Medlem

Och tyskarna röstar för det här.. Underbart!

Verkar som bara en total kollaps av något slag kan vara räddningen för länder som Tyskland och Sverige. Jag säger kan vara, inte att det med säkerhet kommer att vara det. Även vid en total kollaps är ju risken stor att ”den ariska eliten” låter sig bli slaktad utan att avfyra ett enda skott i självförsvar.

Ethny
Medlem

”Migration pekas ut som roten till alla problem … och rädslan för den svarta mannen får nytt bränsle”.

Såklart de försöker flytta över ansvaret så att folket ska reagera mot dessa, som ”bara” är en konsekvens, men inte GRUNDEN till problemet. Hade det inte varit för de (((Sionistiska krafterna och vissa andra folkgrupper))) i Tyskland, med ett mål och önskan om att ruinera / förinta landet, hade det sett annorlunda ut.

Glöm aldrig vilka det är som ligger bakom de rotproblem vi har idag- LANDS- och FOLKFÖRRÄDARE som tillät denna situation från första början!

Charlie
Medlem

Så det judiska ludret ”Constance von Bullion” största bekymmer är reaktionerna på detta dåd, inte en tysk 8-årings tragiska död…
Denna journalist borde varit den som blev nedprutad på spåret istället för ett stackars oskyldigt barn.