Rapport: Medlem i knarksmugglarliga jobbar på Arlanda

INRIKES. Enligt uppgifter i en underrättelserapport har flertalet anställda på Arlanda kopplingar till kriminella gäng som bland annat smugglar knark.

Flertalet anställda på Arlanda har kopplingar till kriminella gäng som bland annat smugglar knark, visar uppgifter i en underrättelserapport från polismyndigheten. Rapporten bygger på uppgifter från polisens underrättelseenhet.

En av de anställda beskrivs av polisen som varandes en del i ”mycket välorganiserad smuggling av gods i resväskor och paket”. Enligt uppgifterna ska en av de som har kriminella kopplingar arbeta med röntgning av bagage.

Ett antal anställda som ska vara fullvärdiga medlemmar i ett kriminellt gäng har tillgång till landningsbanan, hävdar rapporten. Företaget de arbetar för ska desssutom kunna kopplas till narkotikasmuggling. En chef på företaget greps nyligen misstänkt för att ha smugglat kokain från Sydamerika med ett flygplan.

Nordfront har tidigare skrivit om de problem Arlanda tycks ha drabbats av. Bland annat har man haft problem med att bagage lastats på flygplan, trots att väskorna inte varit incheckade, något som är en allvarlig säkerhetsrisk.

Källa:
Personer med kriminella kopplingar på Arlanda

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Fredrikanordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Artikeln är ännu ett bevis på när etik/moral sjunker i ett samhälle. Några till på rak arm:

– pedofiler dras till för/grundskolor.
– knarksmugglare dras till Arlanda för att hitta vägar in med skiten.
– batikhäxor utnyttjar skattemedel för att bli dagmammor åt fullvuxna skäggbarn i sexuellt syfte.
– lärare utnyttjar direktiven från skol/läroverkets liberala smörja för att lära ut falsk skuld och folksplittrande irrläror till svenska ungdomar.

.. osv

Fredrika
Medlem

Kvällstidningarna påstår att det är Hells Angels. Om det är sant har HA funnits länge och upprätthållt ungefär samma verksamhet under lång tid. Men om HA är en omskrivning för afghanska ligor eller dylikt innebär det en utbredning av allt fler konkurrerande eller parallella brottsliga sammanslutningar.