Dubbelaktion av Näste 5 i Ludvika och Gränges

AKTIVISM. En aktivist ur Näste 5 redogör här om hur aktionerna mot homolobbyn gick av stapeln den 15 juni i Ludvika och Grängesberg.

RFSL, Svenska Kyrkan (!) och Medborgarskolan Dalarna (!) hade denna lördag arrangerat en så kallad ”pride-parad” i Ludvika. Skammens- och dekadensens parad är vad det i verkligheten handlar om.

Aktivister ställde upp på Garvarns tog med en banderoll. Klicka för förstoring.

RFSL har själva arbetat för att styrka pedofilers rättigheter i samhället och har förutom detta kopplingar till pedofil-rörelser genom deras paraplyorganisation International Lesbian and Gay Association (ILGA), som har haft ett direkt samarbete med rena pedofila organisationer som NAMBLA, Project Truth och MARTIJN. Den politiska grenen av MARTIJN, det vill säga NVD (Holland), vill legalisera barnpornografi och tidelag, samt på sikt avskaffa åldersgränserna vid samlag.

En del barn syntes i HBTQP-tåget. Klicka för förstoring.

Nordiska motståndsrörelsens Näste 5 var naturligtvis på plats för att bland annat stå upp för barnens rättigheter och andra individer som far illa av att detta lyfts fram mer och mer i det officiella rummet av homolobbyn som försöker driva fram en normalisering av sexuella avvikande beteenden och bland annat pedofili genom bland annat just dessa skam-parader.

Motståndsrörelsen ställde upp med en banderoll vid Garvarns torg längs den färdväg som HBTQ-P (pedofil) tåget på förhand hade annonserat att det skulle ta. Bredvid Motståndsrörelsens aktivister stod judeägda Spendrups och delade ut Loka till deltagarna i tåget. Det dröjde en stund innan tåget var framme vid aktivisterna och man passade på att dela ut flygblad med bakgrundsinformation om initiativtagarna till skam-paraderna.

Nordfront TV intervjuar Pär Sjögren. Klicka för förstoring.

Då tåget hade nått fram till Motståndsmännen satte man igång ett flyglarm för att markera avsky och missnöje med hela pedofil-spektaklet. Efter tåget hade passerat fortsatte flygbladsutdelningen och samtal med förbipasserande varav många stämde in med Motståndsrörelsens missnöje med detta dekadenta spektakel på våra svenska gator och torg. Många kommenterade att de mycket väl känner till kopplingen mellan de så kallade skam-tågen och pedofil verksamhet, samt att de absolut inte vill ta del av detta — och speciellt inte att barn och ungdomar skall tvingas bevittna dessa.

Något senare dök de fåniga clownerna upp, som naturligtvis hade gått i tåget och ställde sig i närheten av aktivisterna. De stod och tramsade en stund och innan två aktivister gick över gatan till det ställe där pöbeln stod för att låta dem smaka på lite flyglarm på nära håll. Aktivisterna gick, efter ett mindre gruff, tillbaka till ursprungsplatsen varpå bar på megafonen utan förvarning blev gripen av polisen. Ett visst tumult uppstod men lugnade snabbt ner sig igen.

Försvarare av den kapitalistiska världsordningen. Klicka för förstoring.

Förhandlingar för att få den gripne kamraten fri startade och man nådde snabb framgång då kamraten släpptes fri efter en kortare arrestering. Gruppen kunde nu åka vidare till Grängesberg och möta upp med bland annat Pär Öberg, som redan befann sig på plats i Grängesberg, tillsammans med två medlemmar ur Näste 5.

I Grängesberg hade Öberg med övriga ställt upp med bland annat fana och bord med både kaffe och information till förbipasserande. Informationen bestod av Motståndsrörelsens egna tidning, flygblad om Globalisterna och, med anledning av skam-tåget i Ludvika, flygblad om just detta.


Direktsändningarna från dagen har fått över 20 000 visningar totalt.

Nog för att aktivisterna i Dalarna är vana vid positivt bemötande från omgivningen, men här möttes man av i stort sett uteslutande positiva och uppmuntrande kommentarer och samtal med lokalbefolkningen, som gladeligen stannade, tog en kopp kaffe och ventilerade sitt missnöje med dagens politiker, samhällsutvecklingen och med beska kommentarer om dagens spektakel som ägde rum inne i Ludvika.

Till och med en aktiv Sverigedemokrat som inledningsvis kom med några falska antaganden om oss, fick snart en annan ton och ansiktsuttryck då hon fick sanningen levererad från ett insiderperspektiv av Öberg om hur det egentligen förhåller sig. I detta fallet rörande Motståndsrörelsens syn på handikappade och de sedvanliga missuppfattningarna om hur vi ser på rasfrämlingar, utvisning etcetera. Sverigedemokraten utlovade att hon skulle undersöka vidare information i vad vi egentligen står för i Vår Väg.

Pär Öberg var lyrisk efter att ha fått stå och vara social med trevligt grängesfolk i flera timmar. Allt kaffe tog även slut. Klicka för förstoring.

Först mot slutet, alldeles innan vi packade ihop för dagen, kom det förbi två kvinnor som var väl ingrävda i den ”demokratiska värdegrunden” med alla dess insnärjda fördomar om oss, som de gärna ville överösa oss med. Dock med föga öppenhet mot att lyssna på vårt perspektiv. Vi känner väl till de förprogrammerade frågorna och svaren från de ännu indoktrinerade delen av befolkningen.

När en aktivist bland annat frågade dem om varför de är emot mångfald, blev det naturligtvis lite kortslutning på hjärnkontoret och de kunde endast yttra eh, eh eh eh… ad infinitum. De svarade jaa på frågan om de ansåg sig vara öppensinnade, men kunde inte ens tänka sig googla information om en enda ny infallsvinkel, i detta fall om Kalergiplanen.

Efter att Nordfront TV intervjuat Pär Öberg och Pär Sjögren på plats, som bägge är representanter i det lokala kommunvalet, avrundades dagens lyckade aktioner. Håll utkik efter Motståndsrörelsen på plats igen utanför Coop i Grängesberg, då Öberg utlovade fler offentliga framträdanden där i framtiden.

Emanuel ”hmf-hunken” Lärkestål var även på plats. Och dagen blev en succé. Klicka för förstoring.

Kliv framförallt fram själv och bli en aktiv del i att frigöra Norden och säkra framtiden för Nordiska barn, istället för att låta andra göra jobbet åt dig.

Ansök om medlemskap i Motståndsrörelsen redan idag!

/Jakob Ivarsson, Näste 5

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments