Rapparen Snoop Dogg ser på ”Game of Thrones” för att lära sig historia

USA. Rapparen Snoop Dogg är ett stort fan av fantasyserien ”Game of Thrones” – först och främst av ”historiska” anledningar.

snoop-dogg

Den amerikanske rapparen Snoop Dogg har bidragit med musik till femte säsongen av fantasyserien ”Game of Thrones”.

Till tidningen New York Daily Post berättar rapparen att han är ett stort fan av serien och att han hade bidragit med musik även om han inte hade fått betalt för det. Enligt rapparen ser han på serien först och främst av ”historiska anledningar” då han vill lära sig hur världen såg ut förr i tiden.

– Jag ser på serien av historiska orsaker, för att förstå hur denna värld var uppbyggd innan jag kom hit. Jag vill veta hur vi kommit därifrån till där vi är nu, och likheterne mellan då och nu.

Fantasyserien är baserad på böckerna av författaren George R. R. Martins, och innehåller bland annat drakar, varulvar, spindlar av is, snömonster, jättar och sjöjungfrur.

Tidigare publicerad på Nordfront.net.

Källa:
Snoop Dogg: – jeg ser på «Game of Thrones» for å lære historie

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om