Rappare i Lund uppmanar till mord på vita: ”Vi ska förslava dem!”

INRIKES. I en Instagramgrupp för ”bara svarta” uppmanar nigerianen Jesse Ekene Nweke Conable från Lund sina rasfränder att förslava, terrorisera och mörda vita. ”Det här är bara början, black power!”, säger nigerianen i videon.

Det är tidningen Samhällsnytt som avslöjar hur nigerianen Jesse Ekene Nweke Conable, mer känd under artistnamnet ”JCBUZ” , i slutna grupper på sociala medier uppmanar till våld och förföljelse av vita. Samhällsnytt skriver att den nigerianske rapparen invandrade från Nigeria år 2008 och har svenskt medborgarskap.

Det är framförallt på ett nyregistrerat och låst Instagramkonto med namnet ”barasvarta” som nigerianen har publicerat materialet. I ett filmklipp som Samhällsnytt har lyft från det låsta kontot kan man se den upphetsade Jesse Ekene Nweke Conable vända sig direkt till sina rasfränder:

Mina bröder och systrar, mina svarta bröder och systrar jag har ett viktigt meddelande till er. Jag vill bara säga till er alla mina svarta bröder och systrar där ute – ni är speciella och ingen är som er. Fortsätt kriga.

Vi svarta ska ta över – vi ska bli nummer ett – en vacker dag vi ska bli nummer ett – vi ska ta över de här vita. Så som de här vita tog oss som slavar vi ska ta de här som slavar och behandla de ännu värre.

Men just nu vi bara kämpar igenom, vi ska vara smartare, vi ska vara snabbare, vi ska vara bäst på allt. Vi ska deras bitches och vi ska ta deras pengar. Vi ska bli helt ärligt bli den bästa rasen någonsin. Det här är bara början, det börjar litet men tro mig vi kommer växa och bli större. Vi kommer vara den starkaste gruppen i Sverige – ingen kommer våga jiddra med oss. Bara vänta, en vacker dag.

De vita försöker jiddra med oss – då du vet vad som kommer komma fram [pistoltecken med fingrarna]. Vi ska visa de hur vi gör. Vi är krigare förstår du? Vi är afrikansk warrior – de är inte på våran nivå. Det här är bara början, black power, black power.

Om någon vit kille eller vit tjej försöker snacka skit om dig – skjut dem! Om de snackar skit om din familj – skjut dem!

Källa:
Rapartist från Lund uppmanar till mord på vita: ”Skjut dem”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
12 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
10 månader sedan

Är inte detta ”hets mot folkgrupp” eller Löfvens skyddslingar mot våldstendenser?

Ethny
Nybörjare
Ethny
10 månader sedan

Kanske (((SÄPO))) borde avlägsna detta folk från Sverige som uppmanar till folkmord på vita, till att börja med. Sedan är det förvisso era fotsoldater. Istället är det fredliga NMR:are som enbart tar till med tillåtet självförsvar vid fredliga och lagliga demonstrationer som enda ”brott” i straffregistret, om man bortser från (((HmF))) vilket man i många länder inte ens bli bestraffad för, självförsvar d v s. Detta är däremot er våtaste dröm, att dessa ska börja mörda vita så att motsättningarna blir ännu värre. Inte förrän då som er mästare blir glad när det tillslut råder inbördeskrig och vita håller på… Läs mer »

Ludvig
Nybörjare
Ludvig
10 månader sedan

skulle en vit person säga detta om svarta människor, Då skulle det bli ett jävla liv…

Ethny
Nybörjare
Ethny
10 månader sedan

Om vi alla är lika inför lagen, borde då inte Jesse Ekene Nweke Conable bli åtalad för gummiparagrafen Hets mot Folkgrupp?

”Vi ska bli helt ärligt bli den bästa rasen någonsin”

Lägg även till rashat, uppmaningar till diverse brott. Se så, visa nu att vi alla är lika inför lagen.

Jim
Nybörjare
Jim
10 månader sedan

Nja hörni!
Jag vet inte om vi ska hoppas på en lösning den ’lagliga’ vägen, eller vad tror ni haha.
Förresten så snackar vi vita starka medvetna inte skit om skit, vi är helt sanningsenliga!

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
10 månader sedan
Reply to  Jim

om tom dmörka makter söker att förändra landet efter och enligt landets lagar så måste väl de goda krafterna kunna göra det mycket bättre. I enlighet med samvetet och Herrens Ord i hjärtat.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
10 månader sedan

tungan är en eld, påtänd från helvetet -står det i den heliga bibeln Guds inspirerade Ord. Race War I glanced at a news article about a fight on a basketball court between a black player and a white player when something began to rise up in my spirit. I felt great sadness and I saw something terrible coming by design of the enemy that will crush many lives, and grieve the heart of our Lord. Lord, what is this You are showing me? My child, a time approaches when nation shall indeed rise against nation. Peoples of every tribe will… Läs mer »

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
10 månader sedan

Att en neger kan uttala sig på detta sätt ostraffat visar bara hur sinnessjukt, anti-vitt och kriminellt detta av JUDAR kontrollerade och styrda (((samhälle))) blivit.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
10 månader sedan
Reply to  Anders Jonsson

Tror nog han låses in snart. om inte annat så för hans eget bästa

och då bör nämnas att jag har inget större förtroende för svensk rättväsende men jag kan iaf be till Gud fadern i Jesu namn för rättfärdiga domare.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
10 månader sedan

Primaterna får göra vad de vill eller?

nordbo
Nybörjare
nordbo
10 månader sedan

Precis som har skrivits tidigare här så är detta ett solklart fall av HMF.

Undrar om denna svarta neger nånsin kommer förstå att det ENDA han/de har tagit över är en exakt kopia av dem själva.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
10 månader sedan

fan vilken skön känsla det skulle va att få tömma ett magasin i skallen på honom