Rånoffer hittades i baklucka efter vild biljakt i Stockholm

MÅNGKULTUREN. Igår morse genomfördes ett grovt bilrån i Stockholm. Efter en vild biljakt hittade polisen de två rånoffren i bilens baklucka.

Genrebild. Foto: CC public domain.

Tidigt under fredagsmorgonen rånades två personer på sin bil av pistolbeväpnade gärningsmän. Polisen fick in ett larm vid 4-tiden på morgonen om ett bilrån, och gav sig ut för att hitta rånarna.

När poliserna fick syn på bilen inleddes en vild biljakt som resulterade i att den stulna bilen voltade av vägen. I efterhand visade det sig att rånarna hade tvingat rånoffren att lägga sig i bilens bagageutrymme.

Tre personer har förts till sjukhus efter att bilen kraschade. Polisen har inte velat kommentera vilken roll de skadade personerna haft i rånet, eller hur många rånarna var.

— Det finns frihetsberövade personer men av hänsyn till utredningen vill vi inte gå in på hur många gripna det är, säger Anna Westberg på Stockholmspolisens regionledningscentral till Expressen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments