RK #31: Saft och bullar ska motverka babbekaos

RADIO KUNGÄLV. Nu är vi tillbaka igen efter nyårsledigheten. Vi kommer prata Nästedagarna, isvaksbad, nyårskaos, godhetsknarkande saft och bullar och mycket mer.

Ikväll klockan 18:00 sänder Radio Kungälv återigen live. Under helgen har två personer ur radiokvartetten varit på Nordiska motståndsrörelsens nästesdagar och där hållit föredrag.

Föreläsare imponeras av vakbadare i soluppgång över sjö.

Vi pratar om att Kungälvs kommun skiter i funktionshindrade så till den grad att till och med staten reagerar på det.

Nyårsfirandet utspelade sig som förväntat med nyårsraketer som sköts mot vanliga Kungälvsbor och polis i Komarken. Det har blivit en tradition i Kungälv då det är femte gången det sker.

I Kungälvs-Posten har vi fått lära oss att just Komarken nu blivit supermysigt och att man får saft och bullar om man skadar människor.

Lyssna live ikväll och registrera er gärna på Speaker för att kunna chatta.

Listen to ”RK #31: Saft och bullar ska motverka babbekaos” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments