Radio Regeringen sänder klockan 19:30

RADIO. Radio Regeringen sänder klockan 19:30 ikväll ett avsnitt som kommer att fokusera på preventivmedel och nyheter.

Radio Regeringen.

Som vanligt kan ni ringa in till programmet på nummer 02-1495-1488.
Du kan lyssna på livesändningen på Radio Regeringens hemsida eller på Spreaker.com.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 0727123369

Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Paypal: Donera genom Paypal, märk betalningen med RR eller Radio Regeringen.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Nu har MENA-iterna börat inta centrala Paris. Triumfbågen och Champs-Elysées nästa.

  Muslimer och negrer slår sönder hela Paris nu!!!!!!!

  https://www.flashback.org/t2813057

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Tyrolen says:

  Alltid trevligt med lite dam röster som avslut på arbetsveckan. Suga lite på en kall i soffan och luta sig tillbaka och låta sig förföras. Men frukta ej mina kära arbetarbröder! Snart är det måndag igen och allt återställt. Knegaren jobbar i godan ro medans kapitalisten löser korsordet i SvD och bläddrar bland fastighetsannonser.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 8 röster)
 • kristin says:

  Jag har lyssnat på något avsnitt och tyckt att det har varit hyfsat. Men jag orkar inte med flamsigheter. Visst kan man raljera och skoja hit och dit. Det gäller att hitta en balans mellan humor och verklighet.VI befinner oss i ett akut läge i Sverige. Jag vill höra män och kvinnor i rörelsen som visar sin styrka. Och med god humor. Kritisera mig gärna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
  • Torbjörn Boström says:

   Kristin, jag är precis tvärtom, det kan bero på att jag är en sådan extrem SEXIST, men då det gäller kvinnor ooch poddar, så tycker jag att det ska vara lite mer flamsigt. Jag lyssnar på motgifts kafferep, som sköts av 2 lite äldre DAMER, och jag tycker den podden är alldeles för stel, och detsamma gäller för Ingrid Carlqvist(Skulle vara roligt att höra Ingrid och Maria efter några glas vin och prata om lite förbjudna saker, som får dem fnittriga).

   Då det än män som poddar så ska det vara klint och stelt, rakt på sak, fakta på bordet, men då kvinnor gör det, så blir det bara helt fel, kvinnor ska vara lite med flummiga, och fnissiga, annars så somnar jag tyvärr.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -3 (av 7 röster)
  • Mot etniskt självmord says:

   Jag har lyssnat på en hel del avsnitt av RR. I det stora hela tycker jag det är bra, speciellt då det är gäster med. Men det är lite flamsigt och fnissigt ibland – och Rebeccas försvar av Islam i avsnittet med Ingrid Carlqvist det sjukaste jag hört!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 3 röster)
  • Finns ingen kritik att framföra – mot dig.
   Men RR är precis som du säger, och att Nordfront
   promotar det sövande monotona, omogna flamset är en gåta. Islamist-kramandet fullbordar idiotin.

   Ingrid Carlqvists journalistiska skärpa
   eller Lana i Red Ice/Radio 3 fourteen ger lyssnaren
   oändligt mycket mer mycket i utbyte.
   Paulina Forslund också .. det finns kompetens!

   ‘Att kvinnor ska vara flummiga och fnissiga’ torde
   kanske höra hemma i privata sammanhang,
   men det ger bara bimbo-vibbar i en podd med en stark
   organisation bakom sig – och den låga nivån
   reflekteras tillbaka på Motståndsrörelsen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 4 röster)
   • kristin says:

    Ja, flummiga och fnissiga hör hemma i den privata sfären.Fortsätt med det. Men det privata rummet har jag faktiskt ingen lust att lyssna på i en podd. Detta exponeras i MSM hela tiden och man ska då tro att så här lever människor i verkligheten. Vilket inte är sant!
    Jag skulle vilja att t ex Paulina Forslund och Fredrik Vejdeland som har skapat en fantastisk familj ihop berätta hur det kan vara att leva som de gör och hur man får ihop det. Såklart skall man inte avslöja alla detaljer. Men att uppmuntra andra par att bilda familj anser jag är viktigt inom NMR och för svenskar överhuvudtaget. Det är för lite av den varan. Min mor var en av tio syskon. Det gick alldeles utmärkt att leva på landsbygden och försörja barn på den tiden trots att det var hårt arbeta och fattigt på många håll. Min mormor hjälpte de fattiga och de som kämpade under krigstiden. Jag är stolt över min mormor som ville väl. Kanske är jag orealistisk.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +4 (av 4 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *