Radio Regeringen ikväll klockan 19:00: ”De direkta konsekvenserna”

RADIO. Radio Regeringen sänder klockan 19:00 ikväll ett avsnitt som kommer att följa temat ”De direkta konsekvenserna”, vilket syftar till de många sexualbrott som drabbar våra kvinnor och män, samt olika sätt hur man kan undvika situationer där man annars kan tänkas utsättas för dylikt.

Radio Regeringen.

Har du undkommit en potentiell våldtäkt? Har du råkat illa ut på grund av dagens mångkultur? Har du någon annan historia som rör kvällens ämne? Ring in på 02-1495-1488.

Du kan lyssna på livesändningen på Radio Regeringens hemsida eller på Spreaker.com.

 Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

 Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.
Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar