Radio Regeringen – #98 H&M-rasism, Pär Öberg (introduktionen) och hur skaffar man en partner (del 2)?

RADIO. EXTRA! Pär Öberg medverkar för samtal om valåret! Ställ frågor till Pär Öberg i kommentarsfältet!

I avsnitt 98 av Radio Regeringen tog damerna upp många intressanta ämnen. Bland annat diskuterade man nyheten om ”the coolest monkey in the jungle”, som blivit uppmärksammad medialt. Det är inte första gången som H&M får en rasiststämpel och damerna gick igenom tidigare händelser.

 

Pär Öberg medverkade för att prata om det kommande kommunalvalet 2018
Pär Öberg deltog för en intervju med efterföljande lyssnarfrågor. Man kunde därför passa på att antingen maila eller kommentera sina frågor innan programstarten! Det fanns även möjlighet att ställa frågor direkt i chatten under sändning.

 

DISKUSSION
Ikväll fortsatte diskussionen ”hur skaffar man en partner?”, då det fanns många punkter kvar från förra veckan!

Mårten ringde in och berättade lite kort om sin liberala fru som han tidigare haft. Om en kvinna vill göra kaffe eller te till en, då är hon någon som tänker på andra och är nog bra som partner, tänker han. Någon som vill ge av sin tid till den andre.

Tord Oredsson ringde in och berättade hur han träffade sin fru. Han delade med sig av en rolig historia om hur han gjorde sin fru generad när han träffade henne för första gången. Elin passade på att fråga vad man bör leta efter hos en partner. ”Styrkan”, svarade Tord. Någon som vet var skåpet ska stå. Han vill ha en levande människa.

Basse ringde in och förklarade att det viktiga inte är vart, hur och när man träffar någon, utan att man fokuserar på självförbättring. Att man gymmar varje dag och läser någonting varje dag. Att man blir smartare, starkare och snyggare. Egenskaper att leta efter hos en kvinna tycker han är att hon är omtänksam, feminin, snäll och trevlig. Inte ”bitchig”.

vetrarnótt ringde in och hade dessvärre inga tips om relationer, för att han själv är singel. Men han vill gärna ha en godhjärtad och intelligent kvinna. Någon att dela foliehatt med. Man ska akta sig för kallhjärtade bedragerskor.

 

NY DONATIONSMÖJLIGHET:
Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!

 

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna i efterhand:
Listen to ”Radio Regeringen – #98 H&M-rasism, Pär Öberg (introduktionen) och hur skaffar man en partner (del 2)?” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
  • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AndreasCaesar-AureliusAndré DevecseriFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Längtar efter Radio Regeringens mysfredag!

André Devecseri
Medlem

Hoppas bara numret går att ringa i internationellt format (med tanke på dess udda lokala format) ifall jag skulle vilja diskutera något. Förra gången var jag nämligen i Jönköping för en dag i skolarbetet, och då fungerar svenska nummer i lokalt format.

Caesar-Aurelius
Medlem

Fienden har som bekant inriktat sig på ekonomisk krigföring mot de individer och organisationer som fienden ogillar, genom att stänga möjligheterna att betala genom bank, Pay pal etc. Kvar finns tydligen främst kontanter och MakerSupport. Här uppstår dock för de flesta problem med anonymitet. Men, som jag har fattat det går det att vara helt anonym via Monero-coins, BitCoins, med flera kryptovalutor. Men här uppstår ett nytt problem. Trots att det visserligen ovan anges en Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa och på annan plats https://www.nordfront.se/testmining även Monero-coins, så är dessa möjligheter, gissar jag, omöjliga för de flesta noviser. Man begriper helt enkelt inte… Läs mer »

Andreas
Medlem

Fråga till Pär:

Jag har läst på Boden.se att man i kommunfullmäktige inte kan påverka vissa nationella områden såsom flyktingpolitiken och försvarsfrågor, vilken typ av frågor kan vi driva lokalt? Och vilken typ av frågor kommer vi att driva lokalt (om det nu inte är hemligt)?