Radio Regeringen – #92 Finland, sexuella trakasserier och Hanna Wigh (med Simon Holmqvist)

RADIO. Hanna Wigh, frihetsmarsch och sexuella trakasserier. Missa inte kvällens avsnitt!

I avsnitt 92 av Radio Regeringen blev det ett fullspäckat avsnitt. Bland annat pratade damerna om organisationsförbudet i Finland och den kommande frihetsmarschen. Förutom det blev det dags för diskussionsämnet ”sexuella trakasserier” och Simon Holmqvist deltog för att diskutera sin artikel om Hanna Wigh. Dessutom spelades delar av deras telefonsamtal upp i sändningen!

Inringare blev det också. Bo Nilsson (som kandiderar för Nordiska motståndsrörelsen i Boden) ringde in och diskuterade #metoo med damerna. Även ”Feg Nationalist” ringde in och pratade om Round Up och Monsanto.

Inringning:
Damerna hade i förra veckan problem med sitt telefonnummer. Det visade sig vara ett mindre tekniskt strul och numret fungerar nu felfritt igen. Delta gärna i diskussionerna på tfn. 02-1495-1488.

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

  • Skandalbeskedet: Motståndsrörelsen förbjuds i FinlandIgår föll domen i fallet där den finska Polisstyrelsen yrkat på att Nordiska motståndsrörelsen ska förbjudas i Finland. Rätten följer polisens uppmaning och menar alltså att organisationens verksamhet ska kriminaliseras och upphöra.
  • Frihetsmarschen i FinlandNationalsocialister marscherar för frihet i Finland den 6 december.
  • Sexuella trakasserierSammanlagt 66 procent av svenska kvinnor i åldrarna 16-80 år anger att de har blivit sexuellt trakasserade. Det visar en ny Sifo-undersökning som har genomförts på uppdrag av Hjärnfonden. Men vad är sexuella trakasserier?
  • Hanna Wigh och det vandaliserade hemmet – I oktober greps en sverigedemokrat, misstänkt för grov skadegörelse, efter att den före detta SD-kvinnan Hanna Wighs hem vandaliserats. Nordfront kan nu avslöja att Wigh förde över 2 500 kronor till den misstänkte mannen, enligt honom som betalning för vandaliseringen.

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna i efterhand:
Listen to ”Radio Regeringen – #92 Finland, sexuella trakasserier och Hanna Wigh (med Simon Holmqvist)” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte.
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RokvikenFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

För första gången på några dagar känner jag mig riktigt uppåt! Igår fick vi både Nordic Frontier och Studio SS, eller Studio Nordfront heter det väl, och ikväll blir det mysradio, om det nu är möjligt med samtal om cancerpartiet SD. Kramar så länge!

Rokviken
Medlem

Fredrika, det gör jag också. Alla satsningar på radio och tv ger ännu mer kamplust.Studio SS :))