Radio Regeringen klockan 19:00: #64 Aktiviteten i Göteborg, Tova Moberg funnen avliden och tvångsintegrering

RADIO. Med start klockan 19:00 sänder Radio Regeringen ikväll ett tisdagsavsnitt som tidvis blir av lite tyngre karaktär, då man bland annat kommer att prata om Tova Moberg, som nu är funnen avliden.


Klockan 19:00 sänder Radio Regeringen ett avsnitt som kommer att vara av lite tyngre karaktär, då man kommer att prata om Tova Moberg, som nu är funnen avliden. Men förutom det kommer man även att fokusera på mer positiva händelser, som den lyckade aktiviteten i Göteborg i lördags. Lite av varje, helt enkelt, som det tenderar att bli under tisdagssändningarna.

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

Och mycket mer!

Lyssna i efterhand:

Listen to ”Radio Regeringen – #64 Aktiviteten i Göteborg, Tova Moberg funnen avliden och tvångsintegrering” on Spreaker.

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Nordfront Radio:

Gillar du Nordfront Radio? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Nordfront Radios verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profitsserveimage

Besök Radio Regeringens hemsida eller Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om