Radio Regeringen klockan 19:00: #62 Tumultet i Rättvik, fler invällare och Almedalsveckan

RADIO. Klockan 19:00 är det dags för en ny sändning med Radio Regeringen, där man kommer att diskutera den senaste tidens händelser.


Ikväll sänder Radio Regeringen ett nytt avsnitt och man kommer bland annat att diskutera tumultet i Rättvik, invällare som nu fortsätter att strömma in till vårt land samt den kommande Almedalsveckan. Klockan 19:00 startar sändningen!

Ett urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

  • Veckans fråga – Var Marine Le Pens förlust i Frankrikes presidentval en dålig sak?
  • Migrationsverkets prognos: 45 000 rasfrämlingar söker asyl under året – Damerna diskuterar prognosen, men jämför även med andra länder, där man är skeptisk och till och med nekar asyl till invällare.
  • AlmedalsveckanFör lite mer än två veckor sedan meddelades det att Nordiska motståndsrörelsen fått ett informellt ja på tillståndsansökan till politikerveckan i Almedalen. Detta informella ja har sedan bekräftats till organisationen med ett skriftligt tillstånd från polisen.
  • Tumultet i Rättvik – Under lördagen samlades Nordiska motståndsrörelsens medlemmar och aktivister från tre olika nästen för en offentlig flygbladsutdelning på Rättviks marknad. Tumult utbröt med ordningsmakten och Nordfront har intervjuat nästeschef Pär Sjögren om händelsen.

Och mycket mer!

Lyssna på avsnittet:

Listen to ”Radio Regeringen – #62 Tumultet i Rättvik, fler invällare och Almedalsveckan” on Spreaker.

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profitsserveimage
Lyssna på direktsändningen:

Besök Radio Regeringens hemsida eller Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments