Mysfredag med Radio Regeringen klockan 19:00: #58 False Flag-attack, 1 maj i Falun och veckans granskning

RADIO. Ikväll sänder Radio Regeringen ett fredagsavsnitt som kommer att avhandla de senaste nyheterna på ett lättsamt och trevligt sätt, som vanligt på mysfredagar.


Radio Regeringen sänder ikväll ett fredagsavsnitt med start klockan 19:00. Elin och Rebecca kommer att avhandla de senaste nyheterna och även fortsätta uppmana folk att dyka upp i Falun den 1 maj.

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

  • Veckans fråga – Varför kommer du att delta på första maj i Falun?
  • Misstänkt terrorattentat i Paris – Vid 21-tiden under torsdagskvällen öppnade två män eld mot polisen på paradgatan Champs-Élysées i centrala Paris. En polisman uppges ha dödats och ytterligare en polisman ska ha skadats.
  • Ordningsregler för deltagare i demonstrationen 1 maj – Damerna tar upp, kommenterar och förklarar de ordningsregler som Motståndsrörelsen har satt upp inför 1 maj-demonstrationen i Falun.
  • False Flag-attack från We Are Dalarna? – Hakkors-klotter i blod hotar personer ur We Are Dalarna. Men hånfulla SMS från nätverkets Elias Lodin tyder på att det kan röra sig om en så kallad False Flag-attack.
  • Veckans granskning – En ny granskning kommer att spelas upp i Radio Regeringen. Damerna lyssnar och diskuterar.

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profitsserveimage
Lyssna på direktsändningen:

Besök Radio Regeringens hemsida eller Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments