Radio Regeringen #56 Nyheter, terrorism och 1 maj

RADIO. Under tisdagen sände Radio Regeringen ett avsnitt som avhandlade lite av varje, med fokus på den kommande demonstrationen i Falun den 1 maj, terrordådet i Stockholm samt namninsamlingen för att inte förbjuda Motståndsrörelsen i Finland.

Radio Regeringen sände igår ett avsnitt som handlade om de senaste nyheterna, idiotiska uttalanden efter terrordådet i Stockholm och om demonstrationen 1 maj. Damerna lade även fokus på den namninsamling som rör den finska grenen av Motståndsrörelsen.

Ett urval av de ämnen som diskuterades:

Och mycket mer!

Lyssna på sändningen i efterhand på Radio Regeringens hemsida eller på Spreaker.com.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profitsserveimage

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar