Radio Regeringen #105: Tjejsnack

RADIO. I kvällens program kl. 20.00 gästas Radio Regeringen av två kvinnliga aktivister ur Näste 2.

Fredagen den 9 mars gästas Radio Regeringen av Julia och Josefin som båda två är aktivister i Nordiska motståndsrörelsen. De har båda varit med om både det ena och det andra under sin tid i rörelsen. I kväll kommer de gästa programmet för att prata om hur det är att vara kvinna i Nordiska motståndsrörelsen och även deras upplevelser och uppgifter inom organisationen.

Har ni frågor till Julia och Josefin kan ni skriva dem i spreakerchatten under livesändning, i kommenarsfältet under artikeln eller mejla till radioregeringen@nordfront.se.

Listen to ”Radio Regeringen # 105: TJEJSNACK” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
  • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SvenskaAndré DevecseriKristofferMikael Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Mikael
Medlem

Varför går det ej att lyssna?

Kristoffer
Medlem

Det är sånt här man vill höra ifrån qvinns podcast. Josefin och Julia verkar vara riktiga pinglor. Detta är sånt som får män att vakna upp ur dvalan. bästa avsnittet hittills – TUMBS UP

André Devecseri
Medlem

Hoppas alla MGTOW-cucks får sig en insyn i detta.

Svenska
Medlem

Absolut det bästa avsnittet hittills, och väldigt viktigt att bryta bilden som folk har att det bara är snaggade män i kängor som medverkar i kampen!

För övrigt, jag hör av mig till dig Elin ;)