Radio Regeringen #104: Samtal med Fredrik Vejdeland

RADIO. Radio Regeringen gästades av Fredrik Vejdeland som kandiderar för Nordiska motståndsrörelsen i Kungälv.

Efter en veckas uppehåll var det dags igen för ett riktigt mysfredagsprogram. Denna gång gästades programmet av Fredrik Vejdeland som berättade lite om sig själv och Nordiska motståndsrörelsens satsningar inför valet 2018.

Radio Regeringen kommer att genomgå en del förändringar framöver och i fredagens program presenterades dessa. Rebecca är mammaledig en tid framöver och Elin tar över under tiden. En mängd gäster har bokats in för kommande program under tiden som Rebecca är borta.

Elin och Fredrik diskuterade även svenska varumärken som Trocadero och Göteborgs kex. I slutet av programmet ringde Simon Holmqvist och Robert Eklund in för att påminna folk om insamlingen till kameror i näste 2 och näste 6, som kommer att behövas under den hektiska valrörelsen. Pratstunden kom också att handla om Rysslands nya energidryck som skulle kunna vara en del av en rysk destabiliseringskampanj.

Listen to ”Radio regeringen #104: Samtal med Fredrik Vejdeland” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
  • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
Robin
2 år sedan

Längtar :) Fredagens höjdpunkt.

nordbo
nordbo
2 år sedan

Som lyssnare av NFR under alla avsnitt jag känner till så förekom Herrskapet mer tillsammans innan LIVE sändningarna – dessa sändningar kommer och är en NR:1 och viktig.

För mig som bytt kanal efter kanal tidigare i livet med äckligt yttre och trams hela tiden OCH sen fick höra balla RIKTIGA svenskar samtala med varann va en väckelse isig med tanke på att man va uppe i att pussla ihop många false-flag och förintelsen isig samtidigt.

När Damer har en sån här nationell radio utvecklas bara det naturliga ännu mer.

Fortsätt så här – sen kommer det bli bara naturligt.

Karl A
Karl A
2 år sedan

Jag har inte lyssnat på något Radio Regeringen tidigare, mest pga tidsbrist, men när min representant i Kommunfullmäktige from hösten 2018 skulle intervjuas satt jag som klistrad mellan hörlurarna. Fredrik Vejdeland är en moralisk och intellektuell gigant som skulle röra om rejält i de ljumma, fadda pk-grytorna i Nämndhuset. Jag ser verkligen fram emot årets valrörelse i Kungälv, för första gången någonsin. Till Elin: Tack för ett jätteintressant program och jag kommer definitivt att lyssna på fler program i din intervjuserie. Det var tråkigt att du fick en ockupationsbas precis in på knutarna. Den smögs ju verkligen in i området… Läs mer »

Anders Jonsson
Anders Jonsson
2 år sedan
Reply to  Karl A

Lyssnade i efterhand och intervjun var jättebra och intressant.

Det var roligt att få veta lite mer om Fredrik Vejdeland.

Klaus
Klaus
2 år sedan

Att provocera systemet leder till att flera hamnar i fängslet. Regeringen har exekutiv (polis) och domare (judikativ) på sin sida. Provokation är kontraproduktiv och inte nödvändig. Sanningen och upplysning är viktigast. Den marxistiska regeringen provocerar svenskarna, slumpar bort skattepengar (svenskarnas pengar), förstör de vita samhällen enligt Kalergi-planen, främjar Talmud-perversiteter och judisk media-monopol. Öppna gränser är en kriminell underlåtenhetssynd. Sanningen är ingen konspirationsteori, realiteten är den obegränsade främlingsinvasionen, ett brutalt raskrig av Illuminati-judar i bakgrunden, judar som Rothschild-klanen, George Soros och Henry Kissinger ihop med dumma och naiva eller köpta vita karriärister (förrädare) som gör politik slutligen mot sig själva. (Motsvarighet… Läs mer »

trackback

[…] för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv, närvarade i Radio Regeringens radioavsnitt. Avsnittet har lett till att lokaltidningen Kungälvsposten nu skrivit tre längre artiklar om […]