Radio Nordfront intervjuar Elise Rydahl – och svarar på hennes frågor!

INTERVJU. I söndags intervjuade Radio Nordfronts medarbetare den före detta vänsteraktivisten Elise Rydahl. Här finner ni intervjuns två delar, där man dels ställer frågor till Elise, och dels där man svarar på frågor från Elise.

Under intervjun med Elise Rydahl så deltog Simon Holmqvist som programledare, men hade även med sig som medarbetare Tobias Lindberg, Johan Persson och Jonas De Geer. Avsnittet finns att lyssna på i sin helhet på denna länk.

Här under finner ni segmentet med Elise, uppdelat i två delar.

Lyssna när Elise Rydahl svarar på Radio Nordfronts frågor:

Listen to ”Elise Rydahl intervjuas av Radio Nordfront” on Spreaker.

Lyssna när Radio Nordfront svarar på Elise Rydahls frågor:

Listen to ”Radio Nordfront svarar på frågor från Elise Rydahl” on Spreaker.

Ursprungligen publicerat på Nordisk Radio.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Det var en vänsterextrem kvinna som menade på att ett lejon är mycket mer värt än en schäfer eftersom det finns många färre lejon än schäfrar. Där tycker jag att hon hade en poäng. Funderade på att säga att det finns många fler svarta än vita, men då hade hon säkert börjat skrika och gapa eftersom hon är fanatisk ”antirasist” och psykisk instabil. Hursomhelst så kan man ju använda det argumentet och t ex säga att det finns många fler irakier än svenskar. Jag tycker annars att man rent objektivt kan säga att svenskarna är mer värda än de flesta… Läs mer »

Mike
Nybörjare
Mike
1 år sedan

Intressant diskussion! Nu får jag ju lov att spola en massa när jag lyssnar på hela programmet sen 🤔😁

Joss
Nybörjare
Joss
1 år sedan

Fin nordisk kvinna. Tanken är ju att samhället skall hjälpa oss alla på rätt väg. Nu var det inte så när Lisa växte upp. Det var inte så när någon av oss växte upp. Så nu måste vi se till att det finns platser i samhället där åtminstone vissa i de nya generationerna blir ledda på rätt väg.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

När hon sa att det handlar om ”beteende” istället för folkslag – eller att de skötsamma kan bli ”svenskar” så visar det ännu en gång att den fanatiskt förvirrade klippta luggen hör ihop.

Tyckte dock att Herrarna avbröt henne några gånger för mycket,men hon hade en trevlig framtoning och det ska hon ha.

Otäckt mönster hon förespråkar ändå – en ideologi som vill forma människan efter ett påtvingat skötsamt ”beteende” – istället för att förstå att mer homogena samhällen så växer sånt fram naturligt utan .. påtvingat.

Wäring
Nybörjare
Wäring
1 år sedan
Reply to  nordbo

Håller med, det är dock inte så konstigt att någon som relativt nyligen har börjat vakna till inte har nått de slutsatserna. Men det finns ingenting som säger att den här insikten nödvändigtvis kommer med tiden, även de som länge har engagerat sig i frågor som rör invandringen, demografi, befolkning har ju (tyvärr) ofta svårt att ta ett helhetsgrepp kring denna fundamentala fråga. De flesta av de som menar att kultur, beteende är det primära istället för ras/härkomst brukar visserligen avslöja sig när man drar deras resonemang vidare, på frågan om andelen assimilerade främlingar kan vara hur hög som helst… Läs mer »

Erik
Nybörjare
Erik
1 år sedan

Det hon kallar identitetspolitik låter mer som marxism. Det är inget fel på att driven en politik enligt identitet, på att sådant sätt kan man framdriva det som är bra för den egna gruppen. Att däremot bygga upp en snedvriden värld med offer och förrövare på alla möjlig plan i samhället, mellan könen, mellan förälder och barn osv det är marxism och galenskap. Enligt iaf mig inte identitetspolitik. En annan galenskap är att vita nekas identitetspolitik medan alla andra grupper förväntas och uppmanas att driva detta. Varesig det gäller samer, muslimer eller judar, det är aara vita som är förbjudna… Läs mer »

Erik
Nybörjare
Erik
11 månader sedan

Det gällande ras som hon tar upp ”jag tror inte att det spelar så stor roll”. I slutändan är den aspekten onödig för en nybörjare. Det viktigaste är det faktum att varje ras har rätt till sin självbevarelse, och ingen nationalsocialist skulle få för sig att blanda upp Sudan med britter, så varför skall Storbritannien blandas upp med sudaneser? Skit i hur folk kan anpassas eller ej till ett visst samhälle. Är det inte deras samhälle är den diskussionen onödig. Tänk på det basala nu: rätten till sin rasliga överlevnad, rätten att inte hånas och skändas i sitt land för… Läs mer »

Erik
Nybörjare
Erik
11 månader sedan

Det tycks vara ett tema för f.d vänsterpersoner att dras till kristendomen. Kanske även för f.d ”borgare”. Man tycks dras till något man minns sedan barndomen, någon form av romantiserad fantasivärld, även om man just då inte brydde sig ett skvatt om religion. Sedan kopplar man, med tyvärr ganska dåligt hum om religionens historia, dem europeiska framgångarna till kristendomen trots att den varit en krycka för vad europeerna gjort och inte alls någon form av gudomligt verktyg som var ”nödvändigt” för dem stordåd som skedde. Kolla på det antika Grekland, kolla på nordborna, kolla på romarna osv osv. Vilka stordåd… Läs mer »

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
11 månader sedan

hon kan nog bli en god nationalsocialist i slutändan, tror hon genomgår någon process just nu, hon säger inte blankt nej till nationalsocialism samtidigt som hon tar avstånd från dagens vänster, precis som jag innan jag anammade nationalsocialism