Radio Nordfront diskuterade Ledarperspektiv

RADIO. Myndigt program med ett intelligent upplägg. Detta var några av Radio Nordfronts omdömen kring den nya podden Ledarperspektiv.

Listen to ”URKLIPP: Radio Nordfront diskuterade Ledarperspektiv” on Spreaker.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg gästade Radio Nordfront för att diskutera podden Ledarperspektiv som i veckan kom ut med sitt första avsnitt.

Lindberg förklarade syftet med den nya podden och hur den kommer att ta upp ideologiska ämnen och förklara Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter kring dessa.

Jämförelser gjordes med Radio Nordfront då det är en podd som också tar upp dessa ämnen men även mycket annat.

— I Ledarperspektiv kommer det lämnas utrymme för att diskutera en fråga i en halvtimme, och då kanske bara av mig, och då blir det information på annat sätt, säger Lindberg.

— Jag hoppas att den här podden fyller ett tomrum som vi har haft, fortsätter han.

”Helt suverän”
Responsen till programmet var mycket positiv.

— Jag tycker podden var helt suverän och det flöt på otroligt bra för att vara ett pilotavsnitt. Det var intressant och myndigt, kommenterade Pär Öberg.

— Och ni är båda ideologiska äss, så vill man lära sig ideologi så ska man lyssna på den här podden, fortsatte han.

Simon Holmqvist påpekade att det är viktigt med en podcast där organisationens officiella ståndpunkter förs fram och Robin Palmblad lyfte fram att ett program med organisationens ledare, som ”fallit lite i skymundan i poddbruset”, får synas desto mer.

Ledarperspektivs avsnitt kommer att släppas på onsdagar, avslöjade Simon Lindberg i programmet.

Radioverksamheten utvecklas
När Ledarperspektiv nu lanserats har Nordfront Radio sex stycken poddar: Mer än ord (måndagar), Nordic Frontier (tisdagar), Ledarperspektiv (onsdagar) Radio Regeringen (fredagar), Lifsferill (lördagar) samt Radio Nordfront (söndagar). Men verksamheten kommer inte avstanna för det.

— Om en månad kommer vi lansera ännu en podd och då täcker vi hela veckan med program. Sedan kommer vi lansera flera andra radioprogram innan året är slut, säger Fredrik Vejdeland, chef för radioverksamheten, till Nordfront.

— Det jag tänkt mig och som vi planerar och rekrytrerar medarbetare till just nu är högklassiga program som är viktiga på olika sätt. En del av dessa program kommer vara av sådan art att det bara är vi i Nordiska motståndsrörelsen som kan producera dem, säger Vejdeland.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments