Radio Nordfront tillbaka — här är avsnitt #21

NORDFRONT. I detta avsnitt diskuteras aktuella händelser kring bland annat Motståndsrörelsen, exempelvis som Nordendagarna och lanseringen av den parlamentariska grenen.

avsnitt21

Här kommer det tjugoförsta avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg, Martin Saxlind och Pär Öberg diskuterar i detta avsnitt aktuella saker som berör Motståndsrörelsen, Sverige och Europa.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Torgmötet som hölls i Ludvika, lördagen den 29 augusti.
  • Nordendagarna som hölls helgen den 5 – 6 september och lanseringen av den parlamentariska grenen.
  • Att Martin Saxlind är anmäld för hets mot folkgrupp, i egenskap av ansvarig utgivare för Nordfront.
  • Massinvandrings-kaoset i Europa och vilka sionistiska krafter som är skyldiga till krigshärdarna i Mellanöstern.
  • Att Radio Nordfront inom kort kommer att acceptera lyssnarstöd i form av bitcoins.

Här är klippet som Öberg talar om:

Lyssna på avsnittet (57 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments