RN#11: Paulina Forslund

NORDFRONT. Radio Nordfront bjuder i det elfte avsnittet på en längre intervju med Nordfronts livsstilsredaktör Paulina Forslund.

avsnitt11

Här kommer det elfte avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Martin Saxlind intervjuar i detta avsnitt Nordfronts livsstilsredaktör Paulina Forslund.

I avsnittet diskuteras bland annat följande saker:

  • Paulinas egen roll som kvinna inom Motståndsrörelsen och den nationalsocialistiska kampen.
  • Kvinnofrågor och hennes syn på kvinnors roll inom det nationella motståndet.
  • Barnuppfostran och skolfrågor.
  • Paulina svarar på lyssnarfrågor.

Lyssna (62 minuter):
Avsnittet är 62 minuter långt och går att lyssna på genom spelarna nedanför:

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men förhoppningsvis även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om