Radio Ludvika ikväll 21:00 – ställ frågor till Pär Öberg

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 21:00 kommer Motståndsrörelsens Pär Öberg att medverka i Radio Ludvika där han bland annat kommer att intervjuas. Passa på och ställ frågor!

Valet närmar sig med stormsteg och det är inte många veckor kvar innan Ludvikas framtid kommer att avgöras när Ludvikaborna har lagt sin röst på det parti som de tror kan lösa problemen i kommunen.

Då Ludvika är en av tre kommuner där Nordiska motståndsrörelsen ställer upp i val så kommer samtliga åtta valkandidater från organisationen som är boendes i kommunen att medverka i Radio Ludvika för att berätta mer om sig själva och för att svara svara på frågor.

Ikväll klockan 21:00 är det dags för Pär Öberg, chef över Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren, att medverka i programmet för att svara på frågor. Vi i Radio Ludvika tänkte ni läsare/lyssnare nu har möjligheten att ställa frågor till Öberg som han kommer att svara på ikväll.

Passa på att skriva ner era frågor i kommentarsfältet här nedanför och beroende på hur många frågor det kommer in så kommer vi att välja ut några till kvällens avsnitt.

Missa inte Radio Ludvika ikväll klockan 21:00!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RickardTttwLottaSimenDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Vad ska Pär Öberg göra för att få igenom sina motioner?

Den-Kristne
Medlem

Det är jag som är ”En Kristen Nationalsocialist” på Spreaker.

Den-Kristne
Medlem

FRÅGA 2: Ska man berätta om sina åsikter för sin vän och isåfall hur ska man framföra det?

Simen
Medlem

Borde man inte kunna uppmana alla medlemmar och sympatisörer att göra en adressändring till tex Ludvika innan valet?
Rösterna till kommunfullmäktige skulle då kunna bli starten på en lokal frigörelse.

Simen
Medlem

James Randi har ett pris på en miljon dollar som han lovat att betala ut till den som på ett av båda parter acceptabelt sätt kan genomföra en studie som bevisar ett paranormalt, ockult eller övernaturligt fenomen.
Detta är enligt mig det största beviset och bästa argumentet för att det inte existerar några övernaturliga krafter.

Skulle man inte kunna använda samma retorik gällande ”förintelsen”?
Den som kommer med teknisk bevisning eller liknande som kan bekräfta händelsen får ta del av en pengapott byggd på donationer.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

Rickard
Medlem

Jag har sett en liknande grej om klimatet där det utlovades en stor summa pengar om någon kunde bevisa att människan låg bakom temperaturändringarna

Lotta
Medlem

OT: Kan inte rösta på kommentarerna från datorn längre?? Funkar från mob dock.

Trevlig helg på er!

Tttw
Medlem

Vad tyckte du om ditt lilla stopp i Stockholm? Med tanke på att er instagram beskrev det som ”fjollträsk” så antar jag att det inte var det bästa! ;)

Annars, vad är er/din åsikt på storstadslivet och hur ska folk uppmanas att flytta tillbaks till den döende landsbygden?

Tttw
Medlem

Hur började din resa till att bli nationell? Många unga som är på väg in till den nationella världen vill nog också veta hur dina föräldrar/familj/nära reagerade. (Om det inte är för personligt)

Tttw
Medlem

Åsikter om Dulnys alternativhöger och den ungdomliga sidan av ”extremhögern”.
Man kan ju lätt säga att flera unga idag är informerade och kunniga och systemets hemligheter än tidigare, mycket av detta är ju på grund av memer och internetskämt.
Håller du med om att humor och internetkultur (memer, internetvideor, twitterkrigande)är en viktig del av att ändra hur ungdomen tänker.