Radio Ludvika #6: Intervju med Haakon Forwald och valsnack!

RADIO LUDVIKA. Ikväll var Radio Ludvika-gänget tillbaka med sitt sjätte avsnitt där Haakon Forwald placerades i heta stolen och intervjuades. Självfallet diskuterades nyheter, valprat och massa annat.

Under lördagskvällen sände Radio Ludvika som vanligt ett innehållsrikt avsnitt. Med som vanligt var programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbeta Emma Karlsson. Även nästeschefen Pär Sjögren medverkade i avsnittet.

Även Haakon Forwald, ledare för Motståndsrörelsen i Norge samt en av de åtta valkandidaterna i Ludvika kommun, medverkade i programmet där han intervjuades om sin death metal-karriär, sin flytt till Ludvika och givetvis sin kommunfullmäktigekandidatur i Ludvika.

I avsnittet diskuterade man bland annat:

  • Intervju med Haakon Forwald
  • Valprat – bara en vecka kvar till valet!
  • Lokala nyheter
  • Och massa annat.
  • Lyssna på avsnittet nedanför:
   Listen to ”Radio Ludvika #6: Intervju med Haakon Forwald och valsnack!” on Spreaker.

   Om Radio Ludvika

   Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus ligger på valet 2018, lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på lördagar klockan 21:00.

   Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

   Sprid artikeln på sociala medier!

   Taggat med:

   Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

   Prenumerera
   Meddela om
   2 Kommentarer
   Äldst
   Senaste Mest röstad
   Inline Feedbacks
   View all comments