Radio Ludvika #5 Valprat och intervjuer med Emma Karlsson och Pär Sjögren

RADIO LUDVIKA. Dagen är räddad – Radio Ludvika är tillbaka! Trots en annan sändningstid så kommer medarbetarna i lokalpodden att bjuda på ett minst lika intressant avsnitt som de tidigare. Missa inte klockan 18:00!

Ikväll klockan 18:00 är Radio Ludvika tillbaka med ett fullspäckat avsnitt. Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbeta Emma Karlsson. Även nästeschefen Pär Sjögren medverkar liksom valkampanjsansvarig i Ludvika Nicklas Norling.

Då både Karlsson och Sjögren är valkandidater är det dags för dem att placeras i heta stolen och svara på frågor. Eventuellt kommer även en gäst att vara med i programmet.

Vidare kommer man i avsnittet att bland annat diskutera:

  • Demonstrationen i Stockholm på lördag.
  • Intervjuer med Emma och Pär.
  • Bilbränder i Ludvika?
  • Valet närmar sig.
  • Och massa annat.
Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus ligger på valet 2018, lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på lördagar klockan 21:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Du kan lyssna på kvällens program antingen här i artikeln eller på Spreaker.com.

Listen to ”Radio Ludvika #5: Valprat och intervjuer med Emma Karlsson och Pär Sjögren” on Spreaker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Aslaug-AmandaDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

EN FRÅGA: Vad ska man göra om ens vänner är helt ointresserade av politik?

Aslaug-Amanda
Medlem

Än värre om ens familj röstar centern?

Jag har bara tagit upp debatter med dem, typ ” är det inte obehagligt med bilbränderna som skett nu? Man kan undra vad det är för personer…” Sen brukar det flyta på rätt fort, åt ett eller annat håll xD

Det är ju iallafall bättre att de som inte orkar sätta sig in inte röstar alls än att de ska rösta på social demokraterna ”bara för att”.

Den-Kristne
Medlem

Nej, politiskt ointresserade är värre.