Radio Ludvika #4: Intervju med Pär Öberg

RADIO LUDVIKA. Klockan 21:00 ikväll är Radio Ludvika-gänget tillbaka ännu en gång med ett fullspäckat avsnitt där bland annat Pär Öberg kommer att intervjuas och nyheter kommer att diskuteras.

Lördagen är äntligen här och ikväll klockan 21:00 sänder Radio Ludvika sitt fjärde avsnitt som kommer att vara fullspäckat med intressanta diskussioner och massa annat. Pär Öberg, chef över Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren, medverkar i kvällen avsnitt där han kommer att placeras i heta stolen och svara på frågor.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbeta Emma Karlsson. Även nästeschefen Pär Sjögren medverkar i kvällen avsnitt där de bland annat kommer att diskutera:

    • Intervju med Pär Öberg.
    • Fortsatt valarbete.
    • Byskolorna som lades ner – vilka problem har uppstått?
    • Lögnaktiga rektorer.
    • Och massa annat.

Listen to ”Radio Ludvika #4: Intervju med Pär Öberg” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus ligger på valet 2018, lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på lördagar klockan 21:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DanielDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Det som gör Radio Ludvika till den bästa lokalradion är att det först och främst är bra programledare och även att det är en frågestund i slutet på programmet.

Den-Kristne
Medlem

Ska lyssna imorgon. Hoppas att ni håller er till 1 timme 30 min och inte går över tiden.

Daniel
Medlem

Om dem skulle gå över tiden är det bara att gå tillbaka imorgon och lyssna den sista biten du missade ifall du behöver gå tidigare!