RL #14: Grängesbergsjätten och ”svina från berget”

RADIO LUDVIKA. Klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med ännu ett intressant avsnitt. Bland annat kommer Grängesbergsjätten samt semesterfenomenet ”svina från berget” att diskuteras. Missa inte!

Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika-gänget tillbaka med ännu ett fullspäckat avsnitt. Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson. Även aktivisten samt den populäre radioprataren Nicklas Norling medverkar i programmet.

Gänget har även fått äran att gästas av Bitte Sjögren, född och uppvuxen i Ludvika, som kommer att berätta intressant lokalhistoria om den kända Grängesbergsjätten samt om vad som tycks vara ett känt semesterfenomen bland Grängesbergsarna.

I kvällens avsnitt diskuteras bland annat:

  • Rättviks marknad.
  • Grängesbergsjätten.
  • Förundersökning om brott mot ordningslagen nedlagd.
  • Till och med slaskmedia har genomskådat Ludvika-politikernas lögner.
  • Och massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”Radio Ludvika #14: Grängesbergsjätten och ”svina från berget”” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Sigrid says:

    Åh vad trevligt! Som en skänk från ovan


  • Lämna ett svar