RK #16: Torgmötet, Thule och Heta stolen med Albinsson

RADIO KUNGÄLV. Ikväll är det Peter Albinssons tur att grillas med frågor. Dessutom torgmötet, Ultima Thules spelning och mycket, mycket mer.

Ikväll blir det ett minst sagt fullspäckat program då Fredrik, Peter och Elin varit i farten under hela veckan.

Från kvällens program:

  • Dagliga aktiviteter under hela veckan. Elin har varit med alla dagar och berättar mer om det.
  • Torgmötet idag där Fredrik och Peter talade.
  • Spelningen igår med Ultima Thule och Njord där Fredrik och Peter var på plats.
  • Peter har varit på idrottsdebatt.
  • Sist men inte minst kvällens höjdpunkt: Heta stolen med Peter Albinsson.

Lyssna live ikväll klockan 18:00 och diskutera gärna i Spreaker.

Listen to ”RK #16: Torgmötet, Thule och Heta stolen med Albinsson” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter Albinsson (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LingonetKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Jag blev inte nervös av att gå fram till Simon Lindberg och skaka hand med honom – eller kanske var jag det omedvetet, jag glömde berömma honom för det bästa tal jag någonsin hört av honom.

Peter Albinsson är också en mycket bra talare; han har ett lågmält enkelt folkligt sätt att tala som håller intresset vid liv.

Lingonet
Medlem

När får mitt band, Ultima Foliehatt spela då….