Rädda klimatet – ät insekter eller bli kannibal

MAT. Nu kommer påtryckningar om att svenskarna kanske ska se över sina matvanor ”för klimatets skull”. Vi uppmanas att äta insekter eller rentav bli kannibaler.

Bli kannibal och ”rädda klimatet”. Skärmbild: Youtube.

Mat där insekter ingår som råvara, till exempel insektskorv, kan komma att säljas i affärerna från och med nästa år.

Just nu experimenteras det med maträtter som är tillagade på mjölmaskar och syrsor i ett forskningsprojekt på Högskolan Kristianstad (HKR). Målet för projektet är att övertyga svenska folket om att det är dags att börja äta insekter.

Anledningen till att svenskarna ska påverkas att äta insekter istället för kött är ”klimatfrågan”. Insektsodlingar ska ha ”mindre miljöpåverkan” jämfört med traditionell köttproduktion.

Det är inte lagligt att sälja insekter som livsmedel i Sverige, men det kan komma att ändras från och med nästa år. EU:s livsmedelsorgan EFSA håller på att se över ett antal ansökningar, och om de godkänns så kommer insekter att få säljas som mat.

— Vi ser att det med stor sannolikhet kommer att godkännas nästa år och förbereder branschen för det, menar Nils Österström, ordförande för organisationen Insektsföretagen.

För några dagar sedan presenterades ett annat okonventionellt förslag till nya matvanor för svenska folket i TV4 där beteendevetaren Magnus Söderlund i ett inslag om mässan ”Gastro summit – om framtidens mat” lade fram idéen om att äta människokött.

Enligt Söderlund ska kannibalism vara ett alternativ för att ”rädda klimatet”.

Källor:
Forskaren undersöker möjligheten att äta människokött: ”Finns många tabun”
Insektskorv kan säljas i matbutiker nästa år

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

19
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
14 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
LottaChild-Of-GodFredrikaThorCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Samuel
Medlem

De som propagerar för detta, kan det vara så att de inte har några barn?

Lingonet
Medlem

Ingen av goy globalisterna har barn, förrutom trumph, kanske därför han är så tam, han har sett vad judarna gör med dem.
Löven, inga kottar, annie lööf, dito, etc.

Caesar-Aurelius
Medlem

Annie Lööf har en dotter. Antagligen lika korkad som sin mor. Fallfrukt hamnar nära stammen …

Lingonet
Medlem

Tack för infot, henne har hon dolt bra

Thor
Medlem

Angela Merkel, Teresa May och Löfven minns jag diskuterades för något år sedan.Finns säkert många fler. De behöver inte tänka på sveriges eller europas framtid för de har inga barn eller barnbarn.
Importera så mycket röstboskap de går, bruna eller svarta, så de kan sitta kvar på tronen.

Child-Of-God
Medlem

ja, en kan fråga sig varför personer med så trasiga familjeförhållanden som möjligt sätts upp på höga poster i samhället. vi har ju Löfven som var faderslös vid en tidig ålder, och att det är viktiga saker kan en förstå genom att det i den heliga bibeln Guds inspirerade Ord, står om att att hjälpa faderslösa som den enda och rena religionen i Gud och Faderns ögon. (passa er mot svenska och framförallt mot nyare översättningar än 1950!, då jag sett att Jesus ska ha varnat mot dem) James 1:25-27 Douay-Rheims 1899 American Edition (DRA) ^27 Religion clean and undefiled… Läs mer »

Bo
Medlem

Undrar om här menas vilda insekter eller ”odlade”. Vilda insekter är redan riktigt illa ute:
https://www.nordfront.se/pagaende-massutrotning-bara-var-fjarde-insekt-finns-kvar-i-varlden.smr
Uttalandet om kannibalism borde den kraftigt sinnesförvirrade(?) professorn få äta upp.

Lingonet
Medlem

Han är inte förvirrad, han säger vad han blir itutad.
Vad han inte nämner är att det inte är vi den vita befolkningen, fn. 8% av jordens total som behöver gnaga på varandra,
utan de som förökar sig mest.
Vi här uppe vet hur vi fixar mat åt våran egen flock.

Lingonet
Medlem

Dessutom har ju afrikanerna aldrig slutat med den dieten, de anpassar sig nog fort och lätt till sina gamla gemytliga, ”guu så osvenska” traditioner.

Rokviken
Medlem

Så länge efterfrågan finns kan man köpa bushmeat var som helst.

Fredrika
Medlem

Ja säkert ett led i Rockefellerstiftelsernas politiska program att avbefolka jorden. Men det blir enklare för dem att låta FN starta världskrig. Igen. Det var ju 80 år sedan sist. Då ville väl FN egentligen ”bara” utrota tyskarna men då fanns det dessutom bara cirka 3 miljarder människor. Nu behövs tyngre artilleri.

Child-Of-God
Medlem

överbefolkning är en myt och satans lögn

depopulations-agendan kommer direkt från helvetet. passa er jävligt noga

Child-Of-God
Medlem

vad är det för styre vi har i landet som inte tar krafttag mot sånt här med en gång, kan man fråga sig.

perversheter sprids i den demoniska televisionen och de enda som säger emot, mig veterligen, är i princip Nordfront rörelsen och okända kristna – och man kan räkna med att bli åtalad, utstött och förföljd. men ve den som älskar världen och att bli prisad av den.

Satans massmedia!

Klaus
Medlem

Spännande hur långt vansinnet kan gå i ett marxistiskt globalistiskt sjukt samhälle.

Fredrika
Medlem

Alla beslut kan fattas i klimatets namn eftersom det är en påhittad problematik. Det är svårt att hålla med om eller motsäga eftersom den påstådda problematiken är lika abstrakt och oåtkomlig som Einsteins relativitetsteorier eller Gud Faders existens. En outtömlig källa för politiska beslut. Vi måste införa köttskatt grusskatt klädskatt elskatt på bilar öka invandringen begränsa rörligheten för klimatets skull.

Det är Ingen skillnad på att forma politiken efter klimatkirsens diktat eller Allahs vilja. Ändå hånar klimatfoliehattarna ofta shariaregeringari Saudiarabien. De är inte ett dugg klokare själva.

Child-Of-God
Medlem

gör inte misstaget att förväxla allah med Gud Fadern. det är en stor villfarelse och jag var nära själv att fastna i den, tror jag. om det inte vore för att Jesus Kristus beskyddade mig förstås. som jag har studerat om, så lär ordet allah ha antika hebreeiska rötter och betyder; Förbannelsen! och vi kan läsa om Förbannelsen en hel del om i den heliga bibeln, Guds inspirerade Ord. dessutom, följande bibelvers är värd att lägga på hjärtat: 3 John 11 Douay-Rheims 1899 American Edition (DRA) ^11 Dearly beloved, follow not that which is evil, but that which is good.… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Jag gör inte den förväxlingen. Men ingen människa kan fatta politiska beslut utifrån vad Gud Fader vill, för vad en sådan Gud skulle kunna vilja kan endast samme Gud veta. Det är hybris när en kung eller president påstår sig fatta politiska beslut för att Gud sagt åt honom vad som ska göras. Ändå har sådant skett åtskilliga gånger i historien och fortfarande i Israel. Sådant sker också i de stater som Allah råder över. I väst är det Klimatgudinnan som ”talar om” för våra regeringar vilka nya miljöskatter som ska införasm Det är ingen d…a skillnad. Alla stater, religiösa… Läs mer »

Child-Of-God
Medlem

ingenting är omöjligt med Gud, sade Herren Jesus Kristus.

Lotta
Medlem

Då kan vi ju börja med att tugga i oss våra korrupta sk politiker då :D