Rabbin gripen för att ha smygtittat på kvinnor i baddräkt

UTRIKES. En rabbin har blivit gripen av israelisk polis efter att han i smyg tittat på kvinnor i baddräktsbutik.

Israelisk polis har gripit en 41-årig rabbin från Tel Aviv för att ha hackat sig in övervakningskamerorna på en baddräktsbutik. Enligt polisen ska han inte bara tittat på de nakna kvinnorna medan de provat på baddräkter, han ska även ha spelat in det hela.

Polisen misstänker även att rabbinen ligger bakom uppladdningen av materialet för allmän konsumtion på nätet. Detta då två av hans offer är två kända judinnor vid namn Eden Ben Zaken och Neta Alchimister. När nakenvideorna på dessa personer nådde internet spred de sig som en löpeld bland kåta judar vilket resulterade i att polisen inledde jakten på den numera gripne perverse rabbinen.

Det inträffade kan dock tjäna som en lärdom till alla företagare och privatpersoner som installerar privata säkerhetskameror som är uppkopplade till nätet. Om kameran inte säkras rätt, lämnas med tillverkarens lösenord, eller har säkerhetsproblem i dess mjukvara så kan kameran användas till att spana på personers privatliv. Även ägarens privatliv.

Källor:
Police issue warning after cameras at women’s apparel shop hacked
Israeli Rabbi arrested for hacking CCTV cameras at women’ bathing suit shop

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Grottbjörnen_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det är starkt kännetecknande för denna banala religion att dess utövare (dvs, egentligen alla judar) är mycket bundna till det vulgära, och alltid vill se de det smutsiga i allt. De vältrar sig i smuts. Deras religiösa textsamling Talmud är full med instruktioner om hur man ska urinera och sådant. Där är det tydligen viktigt att man imiterar sin rabbin i detta. Detta är en så skarp kontrast mot kristendomen, som alltid velat se det vackra i existensen – eftersom den grundar sig på den europeiska folksjälen. Kristendomen har fått sitt utlopp i sådant som det Sixtinska kapellet i Vatikanen.… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

har också tänkt på det, undrar varför, räcker att kolla på judiska ”komiker” så kretsar 80% av skämten runt kiss och bajs, sarah silverman står o gräver sig i underlivet eller tar en selfie när hon sitter och skiter, Jerry seinfeld pissar i duschen på gymet, för att inte nämna de urtråkiga kiss och bajs-komedierna ”american pie” etc.