Rabalder i Uppsala: Näste 1 rapporterar

AKTIVISM. Nästeskorrespondenten från Näste 1 berättar här mer om dagens händelser i Uppsala.

Vid lunchtid tidigare idag, lördagen den 12 augusti, samlades ett trettiotal medlemmar och aktivister ur Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 för att hålla en offentlig flygbladsutdelning i centrala Uppsala. Redan när gruppen svängde in på den gågata där man hade tänkt hålla aktiviteten, möttes man av dagens första polisbil, som sakta rullade fram och spanade efter… Motståndsrörelsen? Ja, vem vet.

Dubbla par fanbärare ställde upp sig i mitten av gågatan, rygg mot rygg. Polisbilen parkerade en bit bort. Ur klev två konstaplar, som tog på sig varselvästar och ställde sig och tittade på när Motståndsrörelsens aktivister spred ut sig längs gatan för att dela ut flygblad.

Himlen var mulen, men det var åtminstone uppehåll, och en jämn ström av människor vandrade upp och ned längs gatan. Flygbladen bytte ägare i relativt sakta mak. Uppsala är ju som bekant en universitetsstad, och i likhet med de flesta sådana så är dess invånare relativt kraftigt drabbade av den självhatande kulturmarxismen, och därmed ganska så negativt inställda till en sund och naturlig världsåskådning, såsom nationalsocialismen.

Ungefär en timme förflöt, innan det kom en aggressiv, rasfrämmande kvinna gåendes nedför gatan. När hon gick förbi det första fanbärarparet beslöt hon sig för att spotta mot dem. När aktivister längre ner på gatan, som hade sett vad hon gjorde, frågade henne vad hon höll på med så spottade hon flera gånger på marken, innan hon slutligen även spottade på det andra fanbärarparet. En av dessa knuffade då bort henne.

Då bestämde sig poliserna på platsen, som vid det här laget hade fått förstärkning av ytterligare cirka fem kollegor, att ingripa. Dock inte, som man kanske skulle kunna tro, mot den spottande kvinnan, utan mot Motståndsrörelsens aktivister som hade fredat sig! Ett mindre tumult uppstod. Poliserna drog batong och ryckte och slet i motståndsmännen. En blond poliskvinna reagerade hysteriskt och skrek att aktivisterna skulle backa, slog med sin batong och sprayade flera personer med sin pepparspray. Motorcykelburna poliser, som måste ha stått och lurpassat bakom något hörn, kom åkande längs gågatan och ställde sig i närheten.

Till slut så lyckades poliserna slita ned fanbäraren som hade fredat sig på marken och omhänderta honom. Den mörkhyade, spottande kvinnan fick dock stå bredvid och titta på. Henne lämnade poliserna ifred.

Nästeschefen, ansvarig på plats, tog därefter beslut om att gruppen skulle förflytta sig längre ned på gatan, och ställa upp sig på Stora torget, där flygbladsutdelningen fortsatte. Stämningen lugnade ner sig, men nu började allt fler poliser att ansluta till platsen. Först en bil, sedan två, därefter en buss, två bussar, fler bilar. Till slut så hade inte mindre än åtta stycken polisfordon tagit sig in och parkerat på den andra sidan av torget.

Strax efter omgrupperingen så blev det lite tjafs när en person ur allmänheten inte ville bli filmad av Motståndsrörelsens kameraman. Anmärkningsvärt nog så klev då en av poliserna fram och började knuffa bort kameramannen, då han menade att det var ”provocerande” att filma människor som inte vill bli filmade, trots att var och en har all rätt i världen att filma hur mycket man vill på allmän plats. Detta gjorde att det blev ytterligare gruff mellan polisen och aktivisterna på plats. Att det blir fler och fler poliser ute på landets gator som är helt omedvetna om hur lagen är skriven är dock förmodligen en helt naturlig följd av att man sänker kraven och börjar kvotera in minoriteter till polisyrket.

Två stycken rasfrämlingar stegade självsäkert fram bland Motståndsrörelsens aktivister, och sade av någon konstig anledning att motståndsmännen skulle åka hem till sitt eget land, varpå de blev upplysta om att det var de själva som var främlingar och befinner sig i nordmännens land, och att de kunde ta sitt pick och pack och flytta hem till kamelerna i öknen igen. De blev måttligt roade av detta, och beklagade sig till poliserna på plats. De kunde tydligen ”inte fatta” att nordbor fick stå helt fritt, ute på sina egna gator, och helt öppet propagera för att fientligt inställda rasfrämlingar som de själva ska skickas hem igen.

En grupp av poliser, bestående av bland annat två hundförare, som hade samlat sig på andra sidan torget började därefter att gå över till den andra sidan, där Nordiska motståndsrörelsens aktivister befann sig. De gick sakta genom gruppen och låtsades som ingenting, för att helt plötsligt och fräckt rycka tag i en av aktivisterna, som stod med ryggen vänd åt andra hållet och delade ut flygblad. Ett par av dem började dra honom bort, längs med gatan, samtidigt som resten av gruppen ställde sig och blockerade vägen för resten av aktivisterna, som undrade vad i helvete de höll på med. Poliserna vägrade dock att svara på tilltal, utan stod där, med sina skällande hundar framför sig, och skrek att aktivisterna skulle backa, vissa av dem med ett stort hånflin i ansiktet.

Efter ungefär tre timmar ute på Uppsalas gator bestämde sig ansvarig på plats för att det var dags att avsluta dagens aktivitet, och gruppen begav sig tillbaka till samlingsplatsen.

Nordiska motståndsrörelsen är den enda sanna oppositionen mot dagens folkfientliga, förtryckande system. Nästa gång vi är ute på Uppsalas gator så vill vi ha dig vid vår sida! Gör din plikt, och anslut dig idag!

Artikeln har nu uppdaterats med film!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

104 Kommentarer till "Rabalder i Uppsala: Näste 1 rapporterar"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Är det månne nån spott-lama som har rymt från något zoo eller cirkus i närheten?

Svea Rising
Gäst
Nybörjare
Svea Rising

Man kan ta med och visa upp papper på att flygbladsutdelning inte behöver något tillstånd. De flesta poliser verkar inte veta det. Däremot är det ett brott att hindra spridande av flygblad. Faller under yttrandefrihets-lagen.

Shomrim ska gråta
Gäst
Nybörjare
Shomrim ska gråta

Det vore inte särskilt svårt att byta ut hånflinet mot rop på nåd på de här bögsnutarna. De är alltid öppna måltavlor. Kanske något de borde betänka.

Hellfire
Gäst
Nybörjare
Hellfire

Precis dom sticker ut med sina bögblå uniformer och sina vibratorstavar…man kan se dom på flera hundra meters håll…och km i ett kikarsikte.?

Axel
Gäst
Nybörjare

Hell seger!

Död åt ZOG!

Vjx
Gäst
Nybörjare
Vjx

Verkar som att allt tal om resursbrist inom polisen är betydligt överdrivet… Vad fan kostar en sån här insats? Obegripligt slöseri med skattemedel. Är syftet antivitt tycks det få kosta vad det vill.

Ove Norberg
Gäst
Nybörjare
Ove Norberg

Polisen har ju inte ens resurser att åka på utryckning under pågående våldtäkter. Men när regimkritiker yttrar sig då beordras alla Poliser i länet att släppa vad de håller på med och åka dit och trakassera sina politiska motståndare. Bättre i Nordkorea där fattar folket iaf det är en socialistisk diktatur…..

Senilsnigel
Gäst
Nybörjare
Senilsnigel

Aktivisterna behöver utrustas med GoPro-kameror!

Dalmas
Gäst
Nybörjare
Dalmas

Låter som en bra idé.

8567397
Gäst
Nybörjare
8567397

Någon som känner igen snutjävlarna? Vi borde trakassera dem tillbaka lite. Speciellt männen. Säkert frimurare hela bunten. Därför de är kvar när de vettigare sagt upp sig. Undrar hur de där snutkärringarna skulle bete sig efter att ha fått negerstockar intyngda lika långa som deras batonger.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Lite folkförrädare upplysnings material på deras dörrar och brevlådor för grannarna att studera.

Jostein2
Gäst
Nybörjare
Jostein2

Det bästa sättet att agera mot oseriösa poliser är genom artiklar som den ovan. Och genom anmälningar om tjänstefel.

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Och jag ansluter mig idag. Ni har MIG med er som medlem nästa gång. DETTA fick mig att bestämma mig!

Kanonkulan
Gäst
Nybörjare
Kanonkulan

Bra! Då ses vi!

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Rätt tänkt, Peter. Samtidigt som detta pågick skrev jag på min egen ansökan – ödet..?

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Härligt!

Välkommen!

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Folkförrädare-snutar, låt pungkulorna åter igen få glida tillbaka i påsen, räta på ryggen och sluta vänd era mantlar efter rådande vindar, annars kommer ni själva få vaja som gam-mat som fanor för ett sattyg som aldrig mera kommer åter.
Nordisk revolution, utan pardon!
Hell Oden!
Hell Seger!!!

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Hur kan polisen vara forrader mot sitt eget folk, och hur kan polisen acceptere en blatte til polisyrket.
Fy fan skams er.
Motståndsrørelsen skydder alla vita ursprungsfolk, ochså polisens familier.
Vil i snuter, att vora kvinnor i Norden alla skal voldtåkes av blatter?

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Fy f-n för Uppsalamarxisterna. Det finns ingwn återvändo. Bara krig återstår. Fatta det alltså att ”vår” polis står på brottslingarnas och folkmördarnas sida. Vi går en våldsam tid till mötes.

Sturesson
Gäst
Nybörjare
Sturesson

Att få polisens uppmärksamhet på detta vis är beundransvärt. Det finns gott kvar i denna värld. Fortsätt stå upp för vår hävd till landet! Hell seger!

asd
Gäst
Nybörjare
asd

Tips: GoPro-kameror som laddar upp i realtid till en krypterad server, så att ni alltid har allt material.

Anmäl polisen som försöker ta kameran för tjänstefel. Det är ju tydligt att han inte förstår lagen.

En sak som Scientologerna gjorde när de var tillräckligt många för att bli en religion var att alla medlemmar skrev klagobrev osv, som myndigheten var tvungen att svara på. För att slippa den skiten, lät de dem bli en religion.

Ni kan använda samma byråkratiska taktiker. Hur många medlemmar kan anmäla den här lagbrytande polisen och till hur många instanser? Kan man anmäla hela polisen? osv osv

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

EXAKTAMENTE!?

SS AB
Gäst
Nybörjare
SS AB
Fuckyall
Gäst
Nybörjare
Fuckyall

Analfabet blettesnut som hade problem med att läsa lagboken och den var på svenska dessutom… Inkvoterad i Södertörns hbtqpolisskola… Vilken underbar ”polis” vi har idag Sverigevänner… Vi ses imorgondagens apokalyptiska Sverige… Kan inte vänta på det! ;)

Zune
Gäst
Nybörjare
Zune

Jag ser stora problem med att arab-ättlingar mer och mer kommer befolka poliskåren. De tillämpar sin egen lag efter godtycke.

Senilsnigel
Gäst
Nybörjare
Senilsnigel

Aktivisterna borde nästan ha lappar i fickorna med utdrag ur lagboken med paragrafer som kan vara aktuella att trycka upp i nyllet på idioter.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

”Strax efter omgrupperingen så blev det lite tjafs när en person ur allmänheten inte ville bli filmad av Motståndsrörelsens kameraman.”

comment image

Kalle Kula
Gäst
Nybörjare
Kalle Kula

Hahahahaha!?

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Veckans meme utan tvekan!

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Den hälsningen var perfekt !!

Kanonkulan
Gäst
Nybörjare
Kanonkulan

Fel arm men annars!

Okänd soldat
Gäst
Nybörjare
Okänd soldat

Jag spegelvände bilden, men vet inte hur jag ska publicera den här. Annars skulle man ju kunna tänka sig att hon är en västerextremist som skriker: Stieg Malm?

Okänd soldat
Gäst
Nybörjare
Okänd soldat

Haha, den babbesnuten känner man lätt igen, nu måste han se sig om i resten av sitt liv tills han åker hem till sanden igen. Bra kämpat kamrater, hell seger!

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Dåliga polisskämt 1986 vs. 2017 – Konstapel Åke ”Elake polisen” Dubois och konstapel Kamel ”Stinky” Dromedar

comment image

sven nilsson
Gäst
Nybörjare
sven nilsson

Han har absolut arabiskt påbrå !!! Troligtvis Irak !!!

Allan
Gäst
Nybörjare

comment image

Allan
Gäst
Nybörjare

”Stanna i judens namn, eller jag skiter” Säger konstapeln med bananer som diet.

Hannibal was WHITE
Gäst
Nybörjare
Hannibal was WHITE

History Channel porträtterar den legendariske Karthagiske generalen Hannibal Barkas som svart afrikan!

Vita är i uppror mot History Channel som anklagar serieskaparna för historierevisionism.

History Channel portrays Hannibal as Black; Whites are outraged

https://rollingout.com/2017/06/18/history-channel-portrays-hannibal-black-whites-outraged/

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Polisen består av folkförrädare och sandnegrer. Dom kommer att få sina rättfärdiga straff.

Dom är innerligt hatade!

Hell seger!

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Bra kamrater
Men till dessa hbtq certifierade sk poliser har jag bara en sak att säga
Ni kommer få till svars inför folkdomstolen när vi Nationalsocialister styr landet!

Morgondagen tillhör oss!

Hell seger!

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Förtroendet för svensk polis är noll numera då dom bara består av inkvoterade blattar och vänsterextremister.Dom värnar bara ockupanterna och skiter i hur våldtäkter och och allt annat elände drabbar svenskar.Märkligt hur mycket poliser det finns när åsiktsförtrycket ska upprätthållas för när brott drabbar svensken finns inga resurser.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Det är en rasfråga.

Allt handlar om rasfrågan.

Jappe
Gäst
Nybörjare
Jappe

Ja svårare än så är det inte….
men tack vare judisk lobby och judisk media så fattar vanligt folk inte detta simpla faktum.

F.D .statens sinal spaning
Gäst
Nybörjare
F.D .statens sinal spaning

Hur kommer polisen dit över huvet tagit om dom inte avlyssnar era telefoner o data trafik ett skulle vara omöjligt att pricka in tiderna så exakta för polisen .använd koder och okända bilar.

Reinhardt
Gäst
Nybörjare
Reinhardt

Offentliga flygbladsutdelningar är inte jättesvåra att lokalisera, särskilt inte eftersom motståndsrörelsens aktioner har en tendens att ta fram starka åsikter hos pöbeln…

Non
Gäst
Nybörjare
Non

Gör en JO-anmälan! Det är ju uppenbart att polisen agerar helt felaktigt i denna situation.

Anette
Gäst
Nybörjare
Anette

Levande bevis på att inkvotering aldrig fungerar oavsett om det är småflickor eller icke europeiska folkslag.

Kalle
Gäst
Nybörjare
Kalle

Varför vågade man inte hjälpa sin kamrat som låg nertryckt i marken som en hundskit? Trots att det bara var 3-4 poliser? Ser inte bra it

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Ser ut att vara en riktigt bra samling aktivister i Näste 1. Blir riktigt glad av att se det. När.snuten beter sig sådär ska vi svara med högre aktivism. En rikssamling för en hel helg med flygbladsutdelning i Uppsala vore på sin plats. Hälsa de gripna aktivisterna o h klappa er på axeln för en riktigt bra insats. Full respekt.

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Jävla homosnutar, vart finns dessa resurser när kvinnor våldtas eller butiker plundras etc.
Märkligt!

Christoffer
Gäst
Nybörjare
Christoffer

Bra kämpat kamrater! Väldigt inspirerande att se er i uppsala igen!

Nog är nog.
Gäst
Nybörjare
Nog är nog.

Jag tycker att Nationellt sinnat folk borde söka sig till poliskåren för att på så sätt infiltrera den redan korrupta och inkvoterade kåren vi har nu. Då kan vi ha våra egna i leden och få slut på dårskapen!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Det är hela systemet som styr polisen (JUDE-demokraturen)som måste sparkas in. Huvudet måste huggas bort från kroppen på maktapparaten.

Dessa fega kräk till poliser som vi såg i går (och som befolkar hela poliskåren) är bara betalda drängar som gör som husse säger till dem.

Jappe
Gäst
Nybörjare
Jappe

Precis, poliskåren har dessutom styrts av juden Heckscher…rotar man vidare hittar man judar i långa banor när det gäller lag och ordning i detta landet..precis som i media och finans.

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

kvaliteten på den ”svenska” polisen är på väg under vad man förväntar sig i dom semi-diktatoriska bananrepublikerna i Latinamerika.

Man blir inte längre förvånad när dom beter sig som djur.

P.s. vet att det dock finns många bra poliser, som dock får hålla tand för tunga.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Polisens (dvs. den kommunistiska ockupationsregeringens agerande) är typiskt kommunistisk och folk måste lär sig att kommunism är judisk som i den judiskt styrda Sovjetunionen. Kom ihåg Röda Arméns ingripande med stridsvagnar vid uppror i DDR 17 juni 1953, uppror i Ungern 21 oktober 1956, uppror i Tjeckoslovakien 21 augusti 1968.
Det vore intressant med vilka argument polisledningen kan uppvigla poliser mot svenskar och sådan att de försvarar kommunister, afrikanska och muslimska brottslingar. Det skulle vara bara lögner. Svensk polis blir mer främlingslegion. De judiska kommunistiska revolutionärer i Ryssland under oktoberrevolutionen hämtade också främlingar för att kämpa mot (och decimera) etniska ryssar.

Gäst
Gäst
Nybörjare
Gäst

Undrar om tjejerna i filmen som river sönder flygbladen medverkat i denna undersökningen och vad de i så fall svarade…

Åtta av tio tjejer känner sig otrygga i Uppsala – invandrarkillar utpekas:

http://www.friatider.se/tta-av-tio-tjejer-k-nner-sig-otrygga-i-uppsala-invandrarkillar-utpekas

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl

Bra jobbet grabbar !!!

Lise-lotte
Gäst
Nybörjare
Lise-lotte

Amen gud! På vilket sätt provocerande motståndsrörelsen? Dom stod ju lungt och stilla sa inte ett ljud! Djävla snutar. Är det inte dax atr snutarna börjar ta hand om våra egna istället. ? Istället vänder snutarna på det och skyddar dom som går till attack mot motståndsrörelsen. Djävla fega svin till poliser!

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Rikspolischef Eliasson, judelakej och politruk, är en mycket hatad man bland många svenskar. Det får han (och många med honom)leva med resten av sitt liv.

Och då är ordet hatad i Eliassons fall ett understatement.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Kroknäsa till polis !!! Såna vill vi inte ha!!! Usch

Devo
Gäst
Nybörjare
Devo

Polisen som gapar och säger att motståndsmannen ska ”sluta provocera” liknar väldigt mycket en som heter Hanif Azizi (iranier som varit med i olika mediesammanhang).

Devo
Gäst
Nybörjare
Devo

https://mobile.twitter.com/hanifazizi3

Kanske nån kan fråga honom på Twitter?

VitLegion
Gäst
Nybörjare
VitLegion
Struve
Gäst
Nybörjare
Struve

Var gång jag ser såna här bilder påminns jag om hur lätt det var att välja sida.
Kampen kommer att bli lång, hård och blodig!
Jag är 72 år och kommer att göra min plikt!!!

90 kilo muskler
Gäst
Nybörjare
90 kilo muskler

60 + hänger på ,Struve !!

Senilsnigel
Gäst
Nybörjare
Senilsnigel

2:14 min in i videon. Nedskräpning på bar gärning och vad gjorde polismannen?

15 kapitlet, paragraf 26:
”Ingen får skräpa ned utomhus på en plats som allmänheten har tillträde eller insyn till.”

29 kapitlet, paragraf 7:
”Den som med uppsåt eller av oaktsamhet skräpar ned utomhus på en plats som allmänheten har tillträde eller insyn till döms för nedskräpning till böter eller fängelse i högst ett år.”

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Helt plötsligt var det inte viktigt att värna rätten att få sprida ett budskap.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Konstapel Kamel ”Stinky” Dromedar – ”Nu räcker det! Sluta filma!!” Nummer 01:

comment image

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Konstapel Hanif Azizi är en av de ”svenska” ISIS-terrorister som rest ned till Irak för att kriga, men som tyckte att det var för farligt. Reste ”hem” till Rinkeby igen!

Nu krigar den före detta ISIS-terroristen mot svenskarna istället! ”- Allahu Kebabb!!”

Konstapel Kamel ”Stinky” Dromedar (Hanif Azizi) – ”Nu räcker det! Sluta filma!!” Nummer 02

comment image?width=1202&height=677

Revelj
Gäst
Nybörjare
Revelj

Det är alltså inte nån herr Azizi som framträder på film i debaklet i Uppsala.

Thurs
Gäst
Nybörjare
Thurs

Fattar inte hur ni har sånt tålamod. Kudos

Arnold_H
Gäst
Nybörjare
Arnold_H

fy fan vilken äcklig jävla arabpolis, han har fan inget att göra här i vårt land.

Carl
Gäst
Nybörjare
Carl

Goternas sång till de modiga i näste 1.

I nordanskogen
där nickar granen:
O Vodans släkte,
du vapenglada,
gå ned, där pinjer
och palmer sucka
bland levnadströtte
och veke trälar!
Vig dem till vila
med svärdets vaggsång,
bär gyllne bytet
till norrskensbergen,
till hjältens kulle,
till kämpens kummel,
i furors skugga
och granars skymning!

Malcolm X
Gäst
Nybörjare
Malcolm X

Kom till Gottsunda ifall ni vågar..

Malcolm X
Gäst
Nybörjare
Malcolm X

Kom till Bandstolen

90 kilo muskler
Gäst
Nybörjare
90 kilo muskler

Vi kommer men när vi själva vill !

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Malcolm X:
Ja, vi vet att du ar redd och har sveget ditt eget folk i Somalia.
Nu ar du bara en sionstlakej och ett desertørsvin.
Nackskud venter dig, enten her i Norden eller i Somalia!

linus
Gäst
Nybörjare
linus

Negersvin !!!

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Malcolm X:
Kampa for ditt eget folk i Somalia ifall du vågar!

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort

Jävla snutsvin! Jag säger bara det, värre kar än i sverige finns inte. Jag hatar ingen, inte ens juden, men den svenska snuten hatar jag.

….och hoppas att nagon makt en dag korsfäster varje jälva svensk snut.

David Böhlin
Gäst
Nybörjare
David Böhlin

Förbannad bra jobbat kamrater!Härligt att ni står på er. Blir så Förbannad och less på systemsnutar bete sig som jäkla as.

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Jag tror denne polis man är! Hör och häpna Marockan! Och det våldsamma är biverkan på rabies!

90 kilo muskler
Gäst
Nybörjare
90 kilo muskler

Som sagt , knulla åsnor är de bra på , marockansnuten och liknande !

Rebecca (Rivka)
Gäst
Nybörjare
Rebecca (Rivka)

Polisen börjar verkligen bli vek. Idag har vi riktiga känslopoliser. ”Hon bad dig snällt!” osv. Känsloargument. Lagen ska gälla oavsett.

wpDiscuz