Qassem Soleimani — en modern martyr i undergångskriget mot globalismen

Av ,
Nyhetsredaktör
25

IN MEMORIAM. Nordfronts nyhetsredaktör skriver om den amerikanska terrorattacken som dödade general Qassem Soleimani och varför han är att betrakta som en hjälte.

Jag kunde knappt tro mina öron när Pär Öberg ringde mig i morse och berättade att USA har dödat den shiamuslimske hjälten Qassem Soleimani i en luftattack med raketer. Soleimani var inte bara ett militärt geni, ledare för det iranska revolutionsgardets specialstyrka Quds, som sysslar med både militär underrättelseverksamhet och operationer bakom fiendens linjer. Han var också fundamental i att besegra Islamiska staten, då han hjälpte både Syriens och Iraks regeringar att slutgiltigt jaga ut IS från alla deras territorier i respektive land.

I Iran, men också bland shiamuslimer i andra närliggande länder, ses han i princip som en modern rockstjärna. Som Nordfront tidigare rapporterade beskrev CIA-analytikern Kenneth Pollack Soleimani med orden ”För Mellanösterns shiamuslimer är han James Bond, Erwin Rommel och Lady Gaga sammanslaget”, i samband med att Times skulle lista 2017 års mest inflytelserika personer i hela världen.

LÄS MER: Iran utlovar ”gruvlig hämnd” efter sionistiskt mord på nationalhjälten Soleimani

Qassem Soleimani har varit som en rockstjärna bland antisionister i Mellanöstern.

Med sina stridserfarenheter, sin position som befälhavare över Revolutionsgardets specialstyrkor Quds och sin förmåga att genom sina handlingar och sin karaktär – inte kontakter, mutor eller annat – vinna sitt folks respekt, lyckades Soleimani bli en av Irans mäktigaste män. Det finns de som menar att han var Irans näst mäktigaste man efter landets högste ledare Ali Khamenei; som i sin tur dock har litat fullkomligt på Soleimani.

Det fega mordet på Soleimani var ett oerhört klantigt och fegt drag av USA. De attackerar en sådan utpräglad krigargestalt med raketer från luften och ger honom därmed ingen möjlighet till självförsvar, samtidigt som den som beordrade raketattacken gjorde det på andra sidan jorden, bakom Vita husets trygga väggar.

Förutom att man inte törs ta sig an en man som Qassem Soleimani i en närmare strid än så, fråntog man honom möjligheten att dö med vapen i hand. I flera uttalanden har Soleimani tidigare hyllat kriget och belöningen med att faktiskt kunna dö i strid. Han ska exempelvis ha sagt att ”när striden är över slår krigaren sorgligt ihop sina händer, för han har förlorat och de martyrer som dött har segrat”.

Han har också beskrivit kriget i sig som en form av paradis för krigaren:

— En typ av paradis som beskrivs för mänskligheten är strömmande vatten, vackra unga kvinnor och grönska. Men det finns ett annat slags paradis… Krigsfronten är sannerligen det förlorade paradiset för människan.

Många av de framförallt persiska män som dominerar Revolutionsgardet har anammat en nästan germansk syn på den hedervärde krigaren. Han ska vara fysiskt, mentalt och andligt stark och därmed bli elitsoldat. Han ska inte frukta striden och döden utan istället omfamna den.


Det iranska Revolutionsgardet står långt ifrån den gängse bilden av en galen arab med Kalasjnikov.

Soleimanis styrka och makt har gjort honom till en av Mossads främsta mål för lönnmord de senaste åren. Speciellt efter att han så framgångsrikt lyckades jaga bort Islamiska staten ur både Irak och Syrien med hjälp av framförallt shiamuslimska miliser, vars irakiske ledare han förövrigt var i Bagdad för att träffa när konvojen besköts av amerikanska stridshelikoptrar. Även en av Iraks främsta shiamilisledare mördades i attacken.

Det sägs att USA och Donald Trump tidigare har dragit i handbromsen för Mossad lönnmordsplaner, vilket troligtvis kan förklaras med att man inte ville skapa en martyr hos fienden. Det är dock precis det man har lyckats med denna gång, då Soleimani inte bara kommer att ses som en hjälte och martyr bland shiamuslimer utan alla antisionistiska och antiglobalistiska krafter världen över.

Från Irans håll har man utlovat ”gruvlig hämnd” för den amerikanska terrorattacken och idag sörjer Iran sin nationalhjälte, framförallt hans män i Revolutionsgardet.

En av de personer som är mest nöjd är Israels korruptionsanklagade premiärminister Benjamin Netanyahu. I ett uttalande om terrorattacken och mordet på den iranske antiterrorikonen säger han att ”Trump är värd all uppskattning för sitt snabba och beslutsamma agerande” och att Israel står vid USA:s sida i kampen för ”säkerhet, fred och självförsvar”.

— Israel har rätt till självförsvar. USA har exakt samma rätt. Soleimani är ansvarig för oskyldiga amerikanska medborgares död och många andra. Han planerade fler attacker, sa premiärministern utan att ge några belägg för sina påståenden.

Varför hyllar vi en ”MENA-man”?
Många av oss med koppling till Nordfront visar idag solidaritet med Iran och en hyllning av Qassem Soleimani genom att sätta en iransk flagga vid våra namn på Twitter. Det har ifrågasatts av vissa, som menar att en ”MENA-människa” inte kan vara en hjälte för Europa.

Men där har de helt fel. Vi har i dagsläget inga arméer som kan strida mot den globalist-sionistiska världsmakten. Det kan däremot länder som Iran och Syrien och i dessa krig, där män offrar allt för att försvara sina familjer och sitt folk mot den extremistsunni-västerländska och sionistiska globalistalliansen, föds förstås hjältar och martyrer.

Fienden fråntog hjälten Qassem Soleimani äran att dö med vapen i hand, som den soldat han trots allt var i grunden, genom att fegt bomba honom från luften. Men han är nu en martyr, inte bara för muslimer utan för som nämndes ovan alla som ser globalismen som det största hotet mot vår existens.

Daily Stormer sammanfattar Andrew Anglin det hela väldigt bra:

Han var troligtvis den enskild mest respekterade militären i den shiamuslimska världen och han sågs som den mest inflytelserika och med mest makt. Han har blivit universellt erkänd som en av de mest inflytelserika militära befälhavarna i regionen under decennier.

Att lönnmörda en sån ärofylld man med en missilattack är något av de mest ynkryggiga jag någonsin hört talas om i hela mitt liv.

När USA nu har skapat en antiamerikansk och antisionistisk martyr kommer förmodligen Iran och alla andra antisionistiska krafter kunna ena sig i kampen för sin existens och kampen för självbestämmande. Och förhoppningsvis leder detta till att Iran framträder som den dominerande maktfaktorn i Mellanöstern, samtidigt som Israel försvagas eller kanske till och med besegras. För detta tror jag är det enda sättet att uppnå fred i Mellanöstern.

Irans anrika anor och de annorlunda etniska rötterna bland många av de folkslag som bor i landet, framförallt vad gäller perserna, gör att landet bör ha en ledande och stabiliserande roll för de arabgrupper i närområdet som gärna krigar ofta snarare än skickligt.

Iran har också redan utsett en efterträdare till Qassem Soleimani, nämligen Soleimanis andreman Esmmaeil Qa’ani, att leda Quds.

Det återstår att se vilka konsekvenser terrorattacken och mordet på Soleimani och många av hans antisionistiska shia-bröder i Irak får. Men med tanke på Soleimanis ställning i både Iran och Mellanöstern är det jämförbart med att Iran skulle låta lönnmörda USA:s utrikesminister Mike Pence, försvarsministern Mark T. Esper och några tunga pjäser till – med andra ord en handling som endast förklaras som en total krigsförklaring.

Jag hoppas att Soleimanis martyrdöd i slutändan kommer att leda till att Iran ökar sitt självbestämmande och sitt inflytande i regionen, i bästa av världar även på skurkstaten Israels bekostnad.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

25
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
SamuelJonasKlausGrottbjörnenHarald Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Väldigt bra skrivet och sammanfattat!

Detta kommer enbart stärka folket i mena-länderna sinsemellan gentemot ärkefienden och terrorstaten, ISRAHELL (mfl)!

Malin
Gäst
Malin

Att döda generalmajoren Soleimani var snarare ett strategiskt drag av USA än något annat. Ni romantiserar om soldaters död och fördömer feghet. Välkommen till framtidens stridsteknik med obemannade stridsflygplan och drönare. I krig används alla tänkbara medel att bekämpa motståndare där ingen metod är fegare än någon annan. Snart ersätter Ryssarna sina ålderstigna bombflygplan med förslösa lösningar. Fegt? Tiden då generaler dödades i fält som soldater är långt förbi. Han dog som generaler brukar nuförtiden i en skyddad divisions stab eller högre stab. NMRs hat mot Judar förblindar NMR. Sverige och dess folk har aldrig hotats så pass mycket som… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Intressant.

“Att döda generalmajoren Soleimani var snarare ett strategiskt drag av USA än något annat.”

Är USA direkt hotade av Iran och på vilket sätt?

“Att bekämpa motståndare där ingen metod är fegare än någon annan.”

Ju fler som sparkar på en – är det fegt eller modigt?

“ Ni romantiserar om soldaters död och fördömer feghet.”

Att romantisera könsstympning och dysfunktionellt beteende. Är det modigt?

“Han dog som generaler brukar nuförtiden i en skyddad divisions stab eller högre stab.”

Du verkar insatt. Ge exempel på generaler som dödats på detta sätt?

Malin
Gäst
Malin

Soleimani har naturligtvis gjort goda saker som att krossa IS/Daesh och och andra jihadister i Syrien. Men han representerar ändå en terrorideolog och terrorregim som avrättar homosexuella och fängslar o torterar kvinnor bla för dom inte bär hijab. Jag kan hålla med om att sunni organisationer stödda av Saudiarabien och delvis av USA är de som gjort sig skyldiga till flest terrordåd och är det absolut största hotet mot vår existens. Vad jag vänder mig mot är NMRs stöd för Islamism bara för att ideologins utövare är motståndare till Israel. Det är inte värdigt en nordisk nationalist att stödja den… Läs mer »

Ethny
Medlem

Kan du bevisa att de faktiskt dödar homosexuella bara sådär? Ja, det är olagligt men att de faktiskt utför avrättningar utan vidare? De flesta som dödas är sådana som rånar, våldtar och mördar.

Det krävs rätt mycket bevis för att de ska avrättas enbart pga homosexualitet.

Visste du att Iran genomför en av de högsta trans-gender operationer i världen? Vad säger det dig, att de har trans-genderrättigheter (eller hur man ska uttrycka det) i sin lag och att staten faktiskt skyddar dem och betalar en liten del av operationerna?

Jonas
Medlem

Du säger ”avrättar homosexuella” som om det vore något negativt?

Malin
Gäst
Malin

I krig uppstår situationer där flera samarbetar för att döda en enda person. Allt är tillåtet i krig o kärlek brukar det heta.

Jag har aldrig romantiserat könsstympning eller dysfunktionalitet. Jag ångrar tom min könsoperation och är tvärtom mycket kritisk till trans-vården.

Ethny
Medlem

Vilket krig pratar du om? När deklarerade USA krig gentemot Irak som även är personligt riktat mot Iran? Två suveräna länder. Varför ska USA attackera och döda folk som (Israel) ogillar hursomhelst? Vem ger dem makten att få bestämma? Är det inte folkets egna val att få bestämma i sina egna länder? Eller ska vi alla demokratibombas bara för att vi ogillar hur alla andra länder behandlar sina egna medborgare? Låt dem sköta sig själva. Stödjer själv inte islam per se, men det är egentligen inget problem att den existerar om folket bor i sina egna länder och utövar sin… Läs mer »

Samuel
Medlem

Sluta posta här.

Lukas
Medlem

Otroligt verklighetsfrånvarande inlägg!

Fredrika
Medlem

Du glömmer vilken makt det är som organiserar ”flyktingströmmarna”. Du verkar bara se symptomen, inte orsaken till problemen, precis som de flesta sverigedemokrater och AfS ledning gör. Har du inte ens hört judinnan Barbara Spectres deklaration för det multikulturella Europa? Tror du inte på henne?
https://youtu.be/G45WthPTo24

Nat
Medlem

Det är klart att det är fegt att döda en representant för en annan stat utan föregående krigsförklaring. Det är lika fegt som Pearl Harbor, som de flesta amerikaner skulle påstå var en feg attack.

Kan du påvisa exempel på att terrordåd understött av Iran drabbat Europa? Den islamism som hotar Europa understöds främst av Saudiarabien, Turkiet, Qatar, och andra sunnidiktaturer, sådana som Iran och Syrien har bekämpat.

Fredrika
Medlem

Pearl Harbor utfördes med ett något mindre komplicerat men liknande sätt som 9/11. Av samma folk. USA placerade ut båtarna fel och såg till att de skulle vara lätta att anfalla. Man visste att anfallet kom men varnade inte besättningarna. Man ville att de amerikanska gojerna skulle dö. De skulle offras för ett högre mål: Att få maximal opinion för att dra in USA i andra världskriget så att staten Israel kunde ges som betalning för att dess folk ”hjälpte” ”England” att krossa Tyskland. Helt enligt Balfourdeklarationen. När Israel 1967 under tiden som de anföll Palestina Syrien mfl länder, anföll… Läs mer »

Ethny
Medlem

Glöm inte heller angående Pearl-Harbor att de också, passande nog placerade ut sina jaktplan och bombplan på en träning långt bort från Pearl-Harbor.

Hur kommer det sig att det ALLTID är träning när någonting större sker?

9/11 så var också stridsplan som annars kunde ha skjutit ned båda planen, passande nog, långt ute på träning så de hade ingen chans att komma ikapp. Sedan att tornen demolerades med sprängämnen hör inte till detta ämne. :)

Ethny
Medlem

Som Rokviken skriver, på vilket sätt har Iran hotat oss / USA? När har de någonsin orsakat krig och död? Irak som försökte invadera Iran på 80-talet. Vi romantiserar inte över krig, vi är nog snarare de som är främst emot det. USA däremot bombar, på Israels order olagligt på suveräna länders mark vilket orsakar hat och ilska i världen som tas ut på oss andra. Nu när de har dödat denna faktiskt heroiska man, så kan du ge dig * på att amerikanska soldaters liv och civila i dessa områden har ett pris på sina huvuden. Det orsakar bara… Läs mer »

Harald
Medlem

Glöm inte att Malin är transsexuell. Det skrev han själv i fallet med den styckmördade transsexuell zigenaren Emil eller Wilma eller vad saken hette. Förmodligen påverkar könsdysfori hela en persons förmåga att förstå både sig själv och sin omvärld. Han är kanske helt enkelt pandysforiker inte bara könsdysforiker.

Malin
Gäst
Malin

inget av vad du skrev har med ämnet att göra. Vad du behöver är en transsexuell kvinna för att vidga dina vyer o bota din transfobi.

Jonas
Medlem

Vem tror du ligger bakom den muslimska massinvandringen till Europa? Majoriteten av muslimerna som kommer hit, är den typen som Soleimani ägnade de sista åren av sitt liv till att stoppa. IS, Nusra, Alqaida mfl.

Lukas
Medlem

Till Simon Holmqvist och Pär Öberg, Man blir in i hela själen uppriktigt varm, genuint glad som äkta nationalistvän att se hur ni lagt ner tid och energi på att verkligen fördjupa er angående sanningen ang. den stora martyren Soleimani, inte minst när övrig media enbart går USA;s ärenden med deras överdrivna och vinklade nyhetsinslag. Fortsätt stå upp för denna sanning ni bär på, vik er inte för förrädarna! Fortsätt dela detta på medier för ni väcker folk det är det ni gör! Låt er inte skrämmas av de som pepprar er på Twitter med hatmail ty de bara är… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

General Soleimani är helt klart en hjälte och martyr.
Den iranska regimen och andra shia-muslimska grupper är den enda militära och ekonomiska kraft som just nu står emot den sataniska globalistiska världs-JUDE-makten. För detta ska de ha all heder och beröm.

Och de gör det med kniven på strupen. JUDE-makten vill inget hellre än att krossa Iran och lägga under sig hela Mellanöstern.

Fredrika
Medlem

Detta har Israel och deras agenter i USA planerat länge. Och de har inte begått något brott. Nordfront har skrivit om att Mike Pompeo har terrorklassat Irans försvarsmakt. Eftersom de nu är terroristklassade följer de amerikansk lag när USA bedriver sitt globala krig mot terrorism genom att anfalla Iran. Kom ihåg att juden Wesley Kanne redan 2007 avslöjade i vilken ordning alla länder i Mellanöstern runt Israel skulle anfallas och bekrigas, ”hans berömda sju länder på fem år”. Det har ju tagit mer än fem år, men de jobbar som bekant enträget.
https://youtu.be/rz5fZziMWEE

Harald
Medlem

Nostradamus var jude ja eller hans far men det gör honom också till jude enligt mig. Han förutspådde att ett krig modell större skulle starta i år och vara i 29 år. Om man får tro honom eller hans kryptiska spådomar. Man börjar ju undra om det ligger nåt i foliehatteriet om att globalistklanen ägnar sig åt ockulta saker ochvatt faktiskt fungerar.

Grottbjörnen
Medlem

de har alltid älskat ockulta saker, dricka blod från barn bland annat

Klaus
Medlem

Mycket bra rapport och väldigt goda lärorika kommentarer. Hoppas Malin och andra naiva mångkulturmarionetter, marxister och judevänner läser dem.

Malin
Gäst
Malin

Jag tar del av sakliga kommentarer men är varken för multikultur eller marxism. Jag är en vanlig finsk nationalist som avskyr Islam och kommunism.