Putin: Vi kommer till himlen som martyrer efter ett kärnvapenkrig

UTRIKES. Rysslands president Vladimir Putin talade ärligt om risken för ett kärnvapenkrig i världen. Skulle ett sådant bryta ut säger Putin att ryssarna kommer till himlen som martyrer och “fienderna dö som hundar”.

I torsdags gästade den ryske presidenten de årliga Valdai Discussion Club i Sotji. Putin svarade på frågor från media och experter i över två timmar.

Bland annat talade presidenten om kärnvapen och vad som skulle hända om ett kärnvapenkrig skulle bryta ut. Enligt Putin är det uteslutet att Ryssland skulle använda sig av kärnvapen i förebyggande syfte och att användat av kärnvapen därmed skulle leda till en “katastrof”.

— När någon har avfyrat kärnvapen mot oss kan det vara för sent. En potentiell aggressor borde veta att det kommer bli vedergällning. Vi kommer att komma till himlen som martyrer och våra fiender kommer att dö som hundar, sade Putin.

Källa:
Putin attends Valdai Club plenary session in Sochi

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Trump fortsätter leka med elden – hoppas Ryssland har ett antal atombomber inställda på Israel också. Rysslands variant av ”Israel first”.

Klaus
Medlem

Jag hopoas att massmörder-USA får äntligen krig och ödeläggelse på egen mark.
Men innan ryssarna kommer till himlen måste de frigöra dokument om Auschwitz och publicera sanningen eftersom i himlen finns det ingen plats för lögnare.

Karl-Путин A
Medlem

Alla dokument som behövs är fritt tillgängliga för länge sedan
https://www.nordfront.se/tysk-domstol-avslar-ursula-haverbecks-overklagan.smr

Klaus
Medlem

Har den ryska regeringen eller någon kompetent person i Ryssland sagd att det inte fanns gaskammare i Auschwitz? Nej. Det är kriminellt i Ryssland att förneka förintelsen. Ryska och polska manipulationer i Auschwitz förnekas, det är straffbart att säger sanningen i Ryssland.

”In May 2014 , Russias President Vladimir Putin signed a law making the denial of Nazi crimes and wittingly spreading fake information about activity of the USSR during the years of World War Two or portraying Nazis as heroes a criminal offence.”
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Laws_against_Holocaust_denial

Karl-Путин A
Medlem

Alla Tysklands fiender, varav Ryssland är en, utnyttjar förintelsebluffen för att kunna profitera på Tyskland. Lille Putte i Kreml vet naturligtvis att ”förintelsen” är världshistoriens största bluff.