Putin sågar västliberalismen: ”Invandrare kan begå brott utan konsekvenser”

UTRIKES. Vladimir Putin sågar liberalismen i väst.

Rysslands president Vladimir Putin sågar västvärldens nuvarande vänsterliberala paradigm. Bland annat kritiserar han att invandrare kan begå brott närmast obehindrat.

— Den liberala idén förutsätter att inget behöver göras. Migranter kan mörda, plundra och våldta utan att bestraffas eftersom att deras rättigheter som migranter måste försvaras, sa Putin som fortsatte:

— Liberalismen har överlevt sig själv och kommit i konflikt med den överväldigande majoritet av folket.

Putin sa också att hans amerikanske kollega Donald Trump måste göra någonting åt invandringen och de droger som smugglas in i landet från Mexiko och att en mur kan vara lösningen.

Källa:
Russia’s Vladimir Putin: Liberalism in Europe is ’obsolete’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausPer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Per
Medlem

Allt som man hade hoppats på från Trump, är vad Putin levererar i form av den ena förödande sanningen om globalisternas global/homo/clownworld efter den andra.

Klaus
Medlem

Invandrare är Illuminati-judarnas soldater mot den vita rasen. De vansinniga Illuminati-judarna tror att ett islamiskt och afrikaniskt Europa är bättre för dem, de vill ha ras- och kulturfrämlingar i Europa. Judar får göra allt vad som är bra för dem enligt Talmud: ljuga, bedra, intrigera, hetsa mot vita (som vet sanningen om Auschwitz och gaskammare), sabotera, terrorisera, använda mind control, döda barn, bombadera civila, ockupera land, annektera land. De har idiotiska icke-judiska Bilderberg-regeringar i Europa som exekutivmakt och som idiotiska och fördummade européer röstade för. Hela invandringspolitiken är inte bara brottslig, det är ett raskrig, Vladimir!