Putin anser att Trump är en klyftig man

UTRIKES. Putin säger i en intervju att Trump är en klyftig man och att han hoppas på att Trump drar nytta av detta. Förhoppningar om ett samarbete mellan länderna finns fortfarande.

putintrump

Vladimir Putin och Donald Trump.

I en intervju säger Rysslands president Vladimir Putin att han anser att USA:s blivande president Donald Trump är en klyftig man, något Putin hoppas på att Trump drar nytta av. Putins uttalande kan ses som en kommentar på den kritik som riktats mot Trump den senaste tiden.

— Att han har lyckats så väl med sitt företagande tyder på att han är en klyftig man. Och om han är det kommer han fullt ut och ganska snabbt förstå den här högre nivån av ansvar. Och vi förutsätter att han kommer att agera utifrån detta, säger Putin i en intervju.

Både Vladimir Putin och Donald Trump hintar om sina förhoppningar på ett djupare samarbete mellan Ryssland och USA.

— Han (Trump) säger att han vill ha en annan nivå på relationerna, tätare och djupare relationer med Ryssland. Hur skulle vi inte kunna välkomna det? Självklart välkomnar vi det, sa Putin.

Även det ryska folket är positiva till att Trump blir USA:s nästa president och invånarna i staden Ryazan vill uppkalla en gata efter honom. Något Nordfront rapporterat om tidigare.

Källa:
Trump verkar ”klyftig”, tycker Putin

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments