Pussy Riot-medlemmar söker asyl i Sverige

INRIKES. Medlemmar från den ryska feministgruppen Pussy Riot söker asyl i Sverige. 

Luisine Djanyan och Aleksej Knedljakovskij från feministgruppen Pussy Riot befinner sig just nu i Örebro län på en flyktingförläggning tillsammans med sitt barn för att söka asyl.

Gruppen är mest känd för sin så kallade performancekonst och kritik av Vladmir Putin och tre av gruppens medlemmar har tidigare dömts till straffläger efter sin Putinkritiska ”punkbön” i Frälsarkatedralen i Moskva. De benådades dock av Putin strax före vinter-OS i Sotji.

Källa:
Medlemmar i Pussy Riot söker asyl i Sverige

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Klaus.dB.PernordboMonsom Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Skulle inte dessa sliskiga slynor trivas bättre i Sibirien. De tycker ju att det är trevligt med frusen kyckling mellan benen och på onämnbara ställen. Äckliga svin!!!!!!

Monsom
Medlem

Pussy Riots är judens egen lilla pervo kulturmarxistiska arme där man häcklar-skändar kyrkor bla.PRiots finasieras av bla NYjuden Jed Sunden. Att släppa in dessa i Sverige visar vart vart Sveriges politiker står…..
De bör omg sparkas ut ur landet…
https://wideawakegentile.wordpress.com/2017/09/07/femen-pussy-riot-jewish-feminist-circuses/

nordbo
Gäst
nordbo

Till å från med dessa ”fittor” är att dom är i ung vuxen ålder och rätt spänstiga – är dom utsparkade vildar från gymnastiken..?

Per
Medlem

Låt mig gissa på att man kommer att försöka göra något patetiskt pr-jippo om hur en stackars yttrandefrihetsvurmande konstnärssjäl flyr stora stygga Ryssland för att få en fristad i yttrandefrihetens bastion Sverige.

Frågan är dock hur j-la hjärndöd/svagsinnad man skulle behöva vara för att köpa det!?

d.b
Medlem

Jaha.

Slöddertälje, Norsborg, botkyrka, Tensta, Fittja, Alby, Rinkeby, Malmö, Göteborg, Lund.
Alla dessa välkomnar dem med öppna babbearmar. Som välkomstpresent får de armband från Dan Eliasson.

Klaus
Medlem

Varför söker de asyl i Sverige? Varför emigrerar de inte till Västbanken eller USA? De är judisk hetspropaganda mot Ryssland, och Sverige skall upprustas mot Ryssland och blir NATO-medlem.