PST varnar för inbördeskrig

INVASION. Chefen för norska säkerhetspolisen, Benedicte Bjornland, är den senaste i raden av experter som öppet går ut och varnar för att massimporten av muslimska rasfrämlingar kommer att leda till inbördeskrig och kaos i Europa.

Nyligen gick chefen för norska armén ut och sade att ”vi måste förbereda oss på krig”. Även chefen för den schweiziska armén varnade för inte allt för länge sedan för att ”Europa står på randen till total kollaps”. Nu har även chefen över den norska säkerhetspolisen, Benedicte Bjornland, gått ut och varnat för att inbördeskrig kan komma att ske.

Björnland varnar för att konsekvenserna av en enorm import av mestadels muslimska rasfrämlingar kommer leda till segregerade samhällen, radikalisering, enorma konflikter i samhället och ett stort uppsving för ”högerextrema miljöer”.

Källa:
Warns of civil wars and chaos

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments